vlade Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Godzinę temu, KaeR napisał: Czy to oznacza, ze odpuscili sobie I-131 i I-765? Tu sie nic nie ruszylo. Formalnie nie odpuscili, musi przejsc cala procedure. Za jakis czas dostaniesz list (a nawet dwa) z USCIS i jak je otworzysz to pierwsze co sie rzuci w oczy to slowo "denied". Dopiero ponizej bedzie wyjasnione, ze to dlatego ze juz masz GC. To tak pisze na wszelki wypadek zebys zawalu nie dostal. Gratki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Hmmmm... Dziekuje!... Rowniez za szybka odpowiedz. I-485 processing times w TSC sa na poziomie 170 dni, wiec troche mnie to zaskoczylo. Bedzie powod do swietowania w dlugi weekend... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Nie ma po co juz brac udzialu w loterii gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Gratulacje KaeR A ja czekam na odpowiedź w sprawie mojej e2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Ja się tam nie wiem Kaer z czego się cieszysz, ale się cieszę razem z Tobą Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Super Kaer! Wypije jutro Twoje zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Dobra myśl i znakomity pretekst do podniesienia kielicha, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Siedzę w meksykanskiej knajpie, i właśnie skończyłem zupę która wyglada i smakuje jak nasze flaczki. Tylko grubo krojone. W Wheatland, WY, całe 3000 mieszkańców. A wczoraj jadłem coś co smakowało jak nasz gulasz wieprzowy, tylko z fasola (nie ma tu zbyt wielu miejsc do wyboru). Po tych meksykanskich flaczkach normalnie mi sie humor poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2017 @vlade, ja zawsze jak ide do meksykanskiej knajpy to biore chimmichangas i wyobrazam sobie, ze jem krokiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2017 13 godzin temu, vlade napisał: Siedzę w meksykanskiej knajpie, i właśnie skończyłem zupę która wyglada i smakuje jak nasze flaczki. Tylko grubo krojone. W Wheatland, WY, całe 3000 mieszkańców. A wczoraj jadłem coś co smakowało jak nasz gulasz wieprzowy, tylko z fasola (nie ma tu zbyt wielu miejsc do wyboru). Po tych meksykanskich flaczkach normalnie mi sie humor poprawił. A ja zawsze uwazalem, ze dla milosnikow flaczkow jest osobne miejsce w piekle a przynajmniej w czyscu. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi