KaeR Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 ... ze strasznie natrzepaliscie postow jak mnie nie bylo. ;P Mam duzo do nadrobienia, ale dzieki mojej nieobecnosci widze, ze forum stalo sie duzo bardziej przyjaznym miejscem. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 9 godzin temu, cee napisał: Skrzypi zazwyczaj sworzeń Najpewniej! Ale wymieniam caly wahacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 (edytowane) 54 minuty temu, KaeR napisał: ... ze strasznie natrzepaliscie postow jak mnie nie bylo. ;P Mam duzo do nadrobienia, ale dzieki mojej nieobecnosci widze, ze forum stalo sie duzo bardziej przyjaznym miejscem. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! No już tak nie przypisuj sobie wszystkich zasług forumowych . Wszystkiego najlepszego . Tak naprawdę to dzień dobroci wczoraj był, więc pomimo zgrzytów, większość ładnie się zachowywała . andy super, że udało Ci się namówić ludzi do dobrego uczynku, brawo ty! Czasami naprawdę niewiele trzeba. Ja jestem dumna ze swojego młodego nastolatka. Ponad 12 godzin stał na mrozie i zbierał kasę pod jednym z centrów handlowych... przemarzł do szpiku kości, ale cieszył się, że stał na zewnątrz, bo podobno więcej ludzi było chętnych, żeby wrzucać, zanim weszli do sklepu . Edytowane 15 Stycznia 2018 przez haneczka019 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Godzinę temu, KaeR napisał: ... ze strasznie natrzepaliscie postow jak mnie nie bylo. ;P Mam duzo do nadrobienia, ale dzieki mojej nieobecnosci widze, ze forum stalo sie duzo bardziej przyjaznym miejscem. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! KAER gdzie Ty byles jak Cie nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Najpewniej! Ale wymieniam caly wahacz Jak to mówią, kto bogatemu zabroni nie wiem jakie auto i jak to działa wszystko w US ale z własnego doświadczenia to lepiej kupić oem sworzeń i wymienić niż cały wahacz no name. [mention=23748]haneczka019[/mention] mona córka też wczoraj kilka ładnych godzin biegała z puszką. Btw znowu rekord będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 2 godziny temu, haneczka019 napisał: No już tak nie przypisuj sobie wszystkich zasług forumowych . Wszystkiego najlepszego . No ale choc troche kurcze. 2 godziny temu, ilon napisał: KAER gdzie Ty byles jak Cie nie bylo? Zycie, zycie... jest nowela. Podroze (w duzej czesci nie bylo internetu). Jakos rzadko widuje monitor komputera ostatnio i to tez nie pomaga. Musze teraz nadrabiac kilka stron watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 6 godzin temu, KaeR napisał: Jakos rzadko widuje monitor komputera ostatnio i to tez nie pomaga. Musze teraz nadrabiac kilka stron watku. Przy łopacie trudno serfowac, Touchpad troche chropowaty. Na dodatek wszedzie ten pyl z azbestu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 8 godzin temu, cee napisał: Jak to mówią, kto bogatemu zabroni nie wiem jakie auto i jak to działa wszystko w US ale z własnego doświadczenia to lepiej kupić oem sworzeń i wymienić niż cały wahacz no name. [mention=23748]haneczka019[/mention] mona córka też wczoraj kilka ładnych godzin biegała z puszką. Btw znowu rekord będzie. Części są tanie, zasadniczo. Wiadomo że jeśli model drogi, jakiś sportowy, np., to i części będą drozsze. Jesli ktos potrafi dobrze zrobić sam to można uzbierać na fajne wakacje. Ze trzy lata temu padło mi łożysko w napinaczu paska. W tych silnikach, V6 3,8 to akurat typowa usterka, we wszystkich trzeba wymieniac. Podjechalem najpierw do dealera, za samo okreslenie usterki liczyli 1,5 roboczogodziny. A łożysko wylo tak ze slychac z daleka. Za naprawe 6 roboczogodzin plus czesci. Tu juz przegieli. Po drugiej stronie ulicy byl sklep z czesciami, NAPA. Mam dwa napinacze, kupiłem oba bo raz, nie wiedziałem, który wyje, po drugie, zrobię za jednym zamachem bo za kilka miesięcy drugi padnie. Jeden kosztował $32, drugi chyba $24. Robota trwała może dwie godziny, w tym piwko z sąsiadem, no, może dwa, papierosek też, a jakże! No, moze że cztery. Uśmiałem się sam z siebie bo wyjmujac pasek niespecjalnie popatrzylem jak tam idzie po kółkach, a długi był jak w mlocarni. Gdy przyszło do koncowego skladania, okrecilem nim w roznych konfiguracjach wszystkie potrzebne kółka i wciąż zostawał mi metr zbędnego paska. Musiałem wujka Google dopytać. P.S. Roboczogodzina $80 albo 90, już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 15 godzin temu, ilon napisał: Hehehe paczke to by zaraz ktos za mnie odebral! Nie podskakiwalam, a Ty mnie i tak wynalazles. W sumie nie jestem bardzo na FB aktywna, wiec w sumie niewiele mozna sie stamtad dowiedziec Ze tak powiem, sama wlazlas w moje łapy. Jednak jestem tak leniwy ze nawet nie przejrzalem Twego profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 10 godzin temu, cee napisał: Jak to mówią, kto bogatemu zabroni nie wiem jakie auto i jak to działa wszystko w US ale z własnego doświadczenia to lepiej kupić oem sworzeń i wymienić niż cały wahacz no name. Wahacz <$40. W obecnym wahaczu sworzen niewymienialny. A nawet gdyby byl, to pewnie kosztuje gdzies okolo $20, i musialbym sie pieprzyc dodatkowo z wymiana. Samochod ma 130k mil, wiec nowe tuleje w wahaczu tez na pewno by nie zaszkodzily. A zatem, caly wahacz do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi