Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@rzecze1 dzięki za - jak zawsze - rzeczowy post. Cieszę się, że chce Ci się tyle pisać ;) W ten sposób właściwie za każdym razem wyrażasz dokładnie to, co ja chciałabym powiedzieć, gdybym nie podchodziła do tych spraw zbyt emocjonalnie :D Dzięki!

Napisano
Dnia 9.03.2018 o 08:39, ilon napisał:

Dajcie znac gdzie i kiedy, chetnie dolacze :D 

Milego piatku forumowicze! 

Wieczorkiem.

Teraz pora wstawac i na siłownię iść. Ogródek czeka na skopanie.;)

Napisano

No i zczaiłam sie czemu nie mam jeszcze od prawie 3tyg NOA z mojego aosu... niestety sie okazało ze byl update i-485 który ja miałam juz wczesniej wypełniony tylko sobie czekał w szufladzie. Takze na 99% mi odeślą cały pakiet :( i od nowa czekanie. Czemu ja tego nie sprawdziłam wczesniej.... No juz trudno. Za gapowe sie płaci jak to mówią...

Napisano
6 minut temu, Patipitts napisał:

No i zczaiłam sie czemu nie mam jeszcze od prawie 3tyg NOA z mojego aosu... niestety sie okazało ze byl update i-485 który ja miałam juz wczesniej wypełniony tylko sobie czekał w szufladzie. Takze na 99% mi odeślą cały pakiet :( i od nowa czekanie. Czemu ja tego nie sprawdziłam wczesniej.... No juz trudno. Za gapowe sie płaci jak to mówią...

O kurczę. :( jestem ciekawa czy będziesz musiała drugi raz płacić. 

Napisano (edytowane)
19 minutes ago, Patipitts said:

Ktora wersje wyslalas? Ta ktora miala 6 stron, czy ktorakolwiek z ostanich miesiecy co miala 18? Update'y do wersji 18 stronicowej dodawaly online look-up do zip code'ow, usunely napis "don't forget to sign" ktory byl zawsze obecny w niektorych przegladarkach. Nie zmienialy nic waznego... Osobiscie nie sadze, zeby mogloby byc to podstawa odrzucenia...

Edytowane przez Xarthisius
Napisano (edytowane)

Szczerze mowiac to ja wypełniłam ją juz w październiku jakos. I miała ta adnotacje ze ważna do 2019. Sprawdzałam przed wysłaniem wlasnie do kiedy ważna ale nie wiedziałam ze w dolnym lewym rogu jest ostatnia data edycji, dopiero na vj mnie ktos uświadomił. Jezu, ja tez liczę ze nie bede musiała płacić, jesli tak to chyba sie zapłacze;(

P.S. Moj i-485 miał 18 stron.

Edytowane przez Patipitts
Napisano

No jak tam, przyznać się bez bicia, kto się dziś gdzieś  spóźnił bo zapomniał o zmianie czasu?:P

Ja się nie spóźniłem ale rano miałem problem z doliczeniem sie, która tak naprawdę godzina. Chwilę trwało zanim się rozbudziłem.:D

Mamy piękną pogodę!