andyopole Napisano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 1 minutę temu, Jackie napisał: Nie przejmuj się. Masz rację No to stawiam kolację. Cytuj
Joanna30 Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 @rzecze1 dzięki za - jak zawsze - rzeczowy post. Cieszę się, że chce Ci się tyle pisać W ten sposób właściwie za każdym razem wyrażasz dokładnie to, co ja chciałabym powiedzieć, gdybym nie podchodziła do tych spraw zbyt emocjonalnie Dzięki! Cytuj
ilon Napisano 9 Marca 2018 Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 13 godzin temu, andyopole napisał: No to stawiam kolację. Dajcie znac gdzie i kiedy, chetnie dolacze Milego piatku forumowicze! Cytuj
andyopole Napisano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 10 Marca 2018 Dnia 9.03.2018 o 08:39, ilon napisał: Dajcie znac gdzie i kiedy, chetnie dolacze Milego piatku forumowicze! Wieczorkiem. Teraz pora wstawac i na siłownię iść. Ogródek czeka na skopanie. Cytuj
oss Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 Dnia 5.03.2018 o 15:12, cee napisał: Witam Czy ktoś chętny na przyłączenie się do akcji? Niedługo druga odsłona #RespectUs Popieram. 1 Cytuj
Patipitts Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 No i zczaiłam sie czemu nie mam jeszcze od prawie 3tyg NOA z mojego aosu... niestety sie okazało ze byl update i-485 który ja miałam juz wczesniej wypełniony tylko sobie czekał w szufladzie. Takze na 99% mi odeślą cały pakiet i od nowa czekanie. Czemu ja tego nie sprawdziłam wczesniej.... No juz trudno. Za gapowe sie płaci jak to mówią... Cytuj
Gość Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 6 minut temu, Patipitts napisał: No i zczaiłam sie czemu nie mam jeszcze od prawie 3tyg NOA z mojego aosu... niestety sie okazało ze byl update i-485 który ja miałam juz wczesniej wypełniony tylko sobie czekał w szufladzie. Takze na 99% mi odeślą cały pakiet i od nowa czekanie. Czemu ja tego nie sprawdziłam wczesniej.... No juz trudno. Za gapowe sie płaci jak to mówią... O kurczę. jestem ciekawa czy będziesz musiała drugi raz płacić. Cytuj
Xarthisius Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) 19 minutes ago, Patipitts said: No i zczaiłam sie czemu nie mam jeszcze od prawie 3tyg NOA z mojego aosu... niestety sie okazało ze byl update i-485 który ja miałam juz wczesniej wypełniony tylko sobie czekał w szufladzie. Takze na 99% mi odeślą cały pakiet i od nowa czekanie. Czemu ja tego nie sprawdziłam wczesniej.... No juz trudno. Za gapowe sie płaci jak to mówią... Ktora wersje wyslalas? Ta ktora miala 6 stron, czy ktorakolwiek z ostanich miesiecy co miala 18? Update'y do wersji 18 stronicowej dodawaly online look-up do zip code'ow, usunely napis "don't forget to sign" ktory byl zawsze obecny w niektorych przegladarkach. Nie zmienialy nic waznego... Osobiscie nie sadze, zeby mogloby byc to podstawa odrzucenia... Edytowane 11 Marca 2018 przez Xarthisius Cytuj
Patipitts Napisano 11 Marca 2018 Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Szczerze mowiac to ja wypełniłam ją juz w październiku jakos. I miała ta adnotacje ze ważna do 2019. Sprawdzałam przed wysłaniem wlasnie do kiedy ważna ale nie wiedziałam ze w dolnym lewym rogu jest ostatnia data edycji, dopiero na vj mnie ktos uświadomił. Jezu, ja tez liczę ze nie bede musiała płacić, jesli tak to chyba sie zapłacze;( P.S. Moj i-485 miał 18 stron. Edytowane 11 Marca 2018 przez Patipitts Cytuj
andyopole Napisano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 11 Marca 2018 No jak tam, przyznać się bez bicia, kto się dziś gdzieś spóźnił bo zapomniał o zmianie czasu? Ja się nie spóźniłem ale rano miałem problem z doliczeniem sie, która tak naprawdę godzina. Chwilę trwało zanim się rozbudziłem. Mamy piękną pogodę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi