margherita_s Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 Uwaga, chwalę się moim niesamowitym osiągnieciem! Zakwalifikowałam się do konkursu Miss Dyngus podczas polskiego festiwalu Dyngus Day w Cleveland Będę jedną z 6 uczestniczek, a podobno otrzymali bardzo dużo zgłoszeń. Ten konkurs nic nie ma wspólnego z urodą, zamiast tego trzeba było wypełnić dłuuugi formularz, odpowiadając na szereg pytań, które miały na celu udowodnić polskość kandydatek. Podczas samego konkursu trzeba będzie zatańczyć polkę i wziąć udział w quizie o historii Polski. Zrobiłam to dla zabawy, wysłałam i się dostałam Teraz kompletuję outfit na tę okazję. Podobno ten festiwal jest super, przyjeżdza na niego sporo ludzi i można się fajnie pobawić, więc zapraszam Was, jeśli będziecie akurat wtedy niedaleko Cleveland 4 Cytuj
pelasia Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 (edytowane) 15 minut temu, margherita_s napisał: Uwaga, chwalę się moim niesamowitym osiągnieciem! Zakwalifikowałam się do konkursu Miss Dyngus podczas polskiego festiwalu Dyngus Day w Cleveland Będę jedną z 6 uczestniczek, a podobno otrzymali bardzo dużo zgłoszeń. Ten konkurs nic nie ma wspólnego z urodą, zamiast tego trzeba było wypełnić dłuuugi formularz, odpowiadając na szereg pytań, które miały na celu udowodnić polskość kandydatek. Podczas samego konkursu trzeba będzie zatańczyć polkę i wziąć udział w quizie o historii Polski. Zrobiłam to dla zabawy, wysłałam i się dostałam Teraz kompletuję outfit na tę okazję. Podobno ten festiwal jest super, przyjeżdza na niego sporo ludzi i można się fajnie pobawić, więc zapraszam Was, jeśli będziecie akurat wtedy niedaleko Cleveland Juz myślałam, ze Ci każą zalozyc biała koszulkę i bedą lac wodą. Ufff! A tak powaznie to gratulacje! Będę trzymać kciuki! Edytowane 22 Marca 2018 przez pelasia 1 Cytuj
Patipitts Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 30 minut temu, margherita_s napisał: Uwaga, chwalę się moim niesamowitym osiągnieciem! Zakwalifikowałam się do konkursu Miss Dyngus podczas polskiego festiwalu Dyngus Day w Cleveland Będę jedną z 6 uczestniczek, a podobno otrzymali bardzo dużo zgłoszeń. Ten konkurs nic nie ma wspólnego z urodą, zamiast tego trzeba było wypełnić dłuuugi formularz, odpowiadając na szereg pytań, które miały na celu udowodnić polskość kandydatek. Podczas samego konkursu trzeba będzie zatańczyć polkę i wziąć udział w quizie o historii Polski. Zrobiłam to dla zabawy, wysłałam i się dostałam Teraz kompletuję outfit na tę okazję. Podobno ten festiwal jest super, przyjeżdza na niego sporo ludzi i można się fajnie pobawić, więc zapraszam Was, jeśli będziecie akurat wtedy niedaleko Cleveland Super gratki!! tez mi sie skojarzyło z polowaniem wodą Btw daj znać jak poszło! 1 Cytuj
andyopole Napisano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 To taka, polonijna odmiana Miss Mokrego Podkoszulka? 1 Cytuj
margherita_s Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 Haha nikt nic nie wspominał o laniu wodą, ale w razie czego myślę, że mam spore szanse na wygraną... Cytuj
Jackie Napisano 22 Marca 2018 Zgłoś Napisano 22 Marca 2018 8 godzin temu, margherita_s napisał: Uwaga, chwalę się moim niesamowitym osiągnieciem! Zakwalifikowałam się do konkursu Miss Dyngus podczas polskiego festiwalu Dyngus Day w Cleveland Super! Cytuj
Gość Napisano 23 Marca 2018 Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 Dnia 3/22/2018 o 05:06, margherita_s napisał: Haha nikt nic nie wspominał o laniu wodą, ale w razie czego myślę, że mam spore szanse na wygraną... Haha powodzenia! Jakie macie plany na weekend? My świętujemy, mężu dostał długo oczekiwany awans na Staff Sergeant. Cytuj
andyopole Napisano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, Roelka napisał: Haha powodzenia! Jakie macie plany na weekend? My świętujemy, mężu dostał długo oczekiwany awans na Staff Sergeant. No przecież wiadomo nie od dziś że każdy żołnierz nosi w plecaku buławę marszałkowską. Pogratulować! Pogoda u nas ma być deszczowa więc z roboty na zewnątrz nic nie wyjdzie. W sobotę będę wedził i ewentualnie trochę ogarnę chałupę na swieta. Edytowane 23 Marca 2018 przez andyopole Cytuj
ilon Napisano 23 Marca 2018 Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 @margherita_s gratki i trzymam kciuki! Wrzuc po jakies fotki koniecznie! @Roelka gratki dla meza! A u mnie plany na weekend to troche odpoczac. Supervisorka na urlopie przez caly tydzien jest, wiec troche zapieprz tutaj mialam. Nawet kurde pudelka nie mialam czasu poczytac 1 Cytuj
Patipitts Napisano 23 Marca 2018 Zgłoś Napisano 23 Marca 2018 Gratulacje Roelka! My jutro jedziemy na festyn Peanut Pride do pobliskiej miejscowości. Dzisiaj jakas ciotka nas odwiedza z Jacksonville więc troche od rana ogarniałam chałupę. W niedzielę może do kościoła się wybiorę z palmą i takie to plany na weekend. Raczej spokojnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi