ilon Napisano 8 Maja 2018 Zgłoś Napisano 8 Maja 2018 @Patipitts yeyy super! Ciesze sie, ze jednak nic strasznego. To ja zeby nie bylo to tez walne jakiegos drineczka. Albo winko. Ale moze dopiero przy weekendzie. @mola co to za praca? Powodzenia zycze! Ja niedlugo tez sie bede zabierac za szukanie i aplikowanie. Poki co to przegladam oferty, ale stwierdzilam ze nie bede sie bezsensu nastawiac i napalac, jak chce tutaj zostac jeszcze tak do jesieni. Cytuj
Patipitts Napisano 8 Maja 2018 Zgłoś Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) Dzieeeki dziewczyny moze jakas wideokonfa ze wspólnym drineczkowaniem? Haha! Mam dzisiaj humor mega, telefon od weta zrobił mi dzień, chyba nic tego nie jest w stanie dzisiaj zepsuć! Przypadkowo tez odkryłam ze moj fax szczęśliwie dotarł do uscis i zabierają sie za EAD expedite, moj brat kupił dzis bilety do USA na 18 czerwca, takze dzisiaj same dobre newsy i zamierzam za to dzis wznieść nie jeden toast @mola oczywiście gratulacje i trzymam kciuki! I pochwal sie jak dostaniesz jakies info! Ja tez za ciebie walne kielicha! @ilon czasem nie warto czekać do weekendu Edytowane 8 Maja 2018 przez Patipitts Cytuj
mola Napisano 8 Maja 2018 Zgłoś Napisano 8 Maja 2018 @ilon ubiegam się o research scientist w dużym i bardzo znanym w mojej dziedzinie projekcie, lokalny uniwerek właśnie zdecydował się dołączyć i szukają człowieka, który będzie w tym działał @Patipitts na pewno się pochwalę, ewentualnie dam znać, że piję z rozpaczy dzięki za dobre słowo Cytuj
Jackie Napisano 8 Maja 2018 Zgłoś Napisano 8 Maja 2018 5 godzin temu, Patipitts napisał: Przyszłam sie podzielić swoim szczęściem przyszły wyniki biopsji mojego pieska i okazało sie ze guz to nie był rak tylko jakis niezłośliwy wyprysk chyba sie upije ze szczęścia Cytuj
Jackie Napisano 8 Maja 2018 Zgłoś Napisano 8 Maja 2018 Fotka z Barcelony, konkretnie z Palau Güell. Mój mąż ma hopla na punkcie pstrykania zdjęć. Barcelona to przepiękne miasto i dość tanie. Taksówki tanie jak barszcz,nie opłaca się jeździć metrem czy autobusem. Chyba że coś się pozmieniało od 2014. Cytuj
andyopole Napisano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2018 Przyznaję że Subway w NY jest znakomity. Wagony tragedia, takich nie widziałem jeszcze w żadnym mieście. Przystanki wdziękiem przypominają przystanki PKS w zadupiach gdzie od kilku lat nie przyjeżdża żaden autobus. Ale połączenia, przesiadki, jak dotychczas wzorowo, choć tubylcy zapewne mają swoje zdanie. Uchodziłem się dzisiaj okrutnie. Cytuj
andyopole Napisano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2018 (edytowane) Jestem w środowisku pań "na domkach". Pytanie mam bo nie jestem zbyt biegły w temacie. Czy mama będąca tu 20+ lat nielegalnie może być sponsorowana przez swą corke 21+ lat tutaj urodzoną? Edytowane 9 Maja 2018 przez andyopole Cytuj
vlade Napisano 9 Maja 2018 Zgłoś Napisano 9 Maja 2018 Sponsorować może teoretycznie, ale nie dostanie zmiany statusu. W praktyce mama musiałaby wyjechać ze stanow i odczekać 10 lat bana. Cytuj
andyopole Napisano 9 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2018 Dzięki @vlade! Tak im mówiłem ale baby swoje. Qrde, ten Brooklyn to jest popieprzony, gdzie oni żyją? A jakiś prawnik już czeka na kasę. Cytuj
Patipitts Napisano 9 Maja 2018 Zgłoś Napisano 9 Maja 2018 A po dwudziestuparu latach to czasem nie ma dożywotniego bana? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi