andyopole Napisano 8 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Admini nie płacą rachunków... Cytuj
vlade Napisano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2018 Na szczęście ciagle płaca za usa.info.pl Cytuj
Gość Napisano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2018 8 godzin temu, Chargingbull napisał: Zgadza się, pod hotelem miałem bar w którym pili do rana ale taka jest Majorka. Propo pawia nawet na Oktoberfest mają miski, gdzie przy wypitych hektolitrów pifa mają miejsce na puszczanie pawia. Wiem od rodowitych Niemców, z którymi pracowałem 10 lat. Ale suma sumarum Majorka świetna ( ja byłem w LA Palma) i napewno tam wrócę, pogoda gwarantowana a ceny tańsze niż nad Bałtykiem, no i brak parawanów nad morzem, miejsca jest dla wszystkich :):):) Plaża rzeczywiście jest super i morze cieplutkie. Niskie ceny też mnie zaskoczyły. Chociaż ci goście sprzedajcy podroby i okulary są trochę nachalni. No i chyba każdy tutaj wie, co oni tak prawdę sprzedają. Niemcy rzeczywiście agresywni nie są, to zawsze coś. Cytuj
ilon Napisano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2018 W ogole sporo niemcow jest w hiszpanskich resortach na wakacjach. Pamietam swojego czasu jak pracowalam jako animator dla hotelu/biura podrozy, to wiekszosc hiszpanskich kierunkow wymagalo niemieckiego. @Jackie chyba troche przeczekam i byc moze pojde do sadu. Chociaz najbardziej bylam wkurzona o te punkty, bo w NY za uzywanie telefonu jest 5 punktow karnych, ale z tego co wyczytalam to za takie lekkie przewinienia nie dostane punktow na moje DL z MD. "A few states, such as Colorado and Pennsylvania, do not record the violation if it is considered a minor offense, like a speeding ticket. Other states, like Maryland and Nevada, record the violation but do not assign points for out-of-state tickets." Cytuj
NisseN Napisano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2018 Jakie języki sa przydatne w USA (najlepiej polnoc) oprocz angielskiego? Cytuj
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2018 Jesli polnoc to rosyjski. Cytuj
ilya_ Napisano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2018 45 minut temu, NisseN napisał: Jakie języki sa przydatne w USA (najlepiej polnoc) oprocz angielskiego? jak napisala katlia hiszpanski, ktory staje sie coraz bardziej wazniejszy no chyba, ze zamierzasz obracac sie jedynie w srodowiskach polonijnych i praca na konstrakszyn. Wtedy bedzie przydatna lacina wymieszana z niezabogatym polskim. 1 1 Cytuj
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2018 Ale mam lenia. Nie lubie tego czasu w naszej firmie. Juz po sezonie, roboty malo. Musze sobie wyszukiwac zajecie. Cytuj
jkb Napisano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2018 10 godzin temu, NisseN napisał: Jakie języki sa przydatne w USA (najlepiej polnoc) oprocz angielskiego? Jezeli pracujesz w IT, to Hindi, tudziez inny Bengali Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi