kzielu Napisano 24 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2018 56 minut temu, Paulina_89 napisał: Ja wczoraj przesiedzialam caly dzien w pracy wiec nic. Dzis za to ide szukac jakichs tactical boots . Chyba wybiore sie do outletu under armour Sprawdz 5.11 - maja sale (jak wszyscy zreszta) - aczkolwiek buty to sprawa czysto indywidualna. 1 Cytuj
Paulina_89 Napisano 25 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2018 21 godzin temu, kzielu napisał: Sprawdz 5.11 - maja sale (jak wszyscy zreszta) - aczkolwiek buty to sprawa czysto indywidualna. Dziekuje. Sprawdzilam sobie wlasnie na stronie i widze, ze maja jeden model ktory mi sie spodobal. Ceny porownywalne do Under Armour z tego co zaobserwowalam. Cytuj
ilon Napisano 30 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2018 Ja na black friday kupilam sobie kawe w starbucsie bez zadnej znizki Melduje powrot na amerykanski lad kochani forumowicze! Jak tam? Jakies plany na andrzejki? 1 Cytuj
Jackie Napisano 30 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2018 25 minut temu, ilon napisał: Jakies plany na andrzejki? Wspomniany wyżej Oculus Rift miał być prezentem urodzinowym dla syna, ale nie wytrzymaliśmy Rozpakowaliśmy i od dwóch dni spędzamy popołudnia i wieczory w wirtualnej rzeczywistości. Na zmianę. Teraz musimy kupić dwa kolejne! Cytuj
margherita_s Napisano 30 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2018 56 minut temu, ilon napisał: Ja na black friday kupilam sobie kawe w starbucsie bez zadnej znizki Melduje powrot na amerykanski lad kochani forumowicze! Jak tam? Jakies plany na andrzejki? Great Gatsby party z okazji urodzin kolegi! Uwielbiam lata 20. Cytuj
Paulina_89 Napisano 30 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2018 Chcecie znac najlepszy przepis na utrate znajomych? Wje..ie sie w jakas biznesowa piramide i juz nikt nie bedzie sie chcial z wami widywac. True story. Wlasnie mi sie ktos tu zali ze nie ma z kim na kawe wyjsc no tylko ze jak wychodzila to probowala Ci wepchnac te watpliwej jakosci kosmetyki Mary Kay Cytuj
Jackie Napisano 30 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2018 41 minut temu, Paulina_89 napisał: Chcecie znac najlepszy przepis na utrate znajomych? Wje..ie sie w jakas biznesowa piramide i juz nikt nie bedzie sie chcial z wami widywac. True story. Wlasnie mi sie ktos tu zali ze nie ma z kim na kawe wyjsc no tylko ze jak wychodzila to probowala Ci wepchnac te watpliwej jakosci kosmetyki Mary Kay Miałam koleżankę w pracy której odpierdzieliło na punkcie LipSense. Nie dość że wciąż próbowała nam to goowno wciskać to jeszcze na fejsie w komentarzach w kółko pisała o tym jakie to wspaniałe szminki są. W końcu ją zablokowałam. Miała czelność zapytac czemu. Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2018 6 godzin temu, Jackie napisał: Wspomniany wyżej Oculus Rift miał być prezentem urodzinowym dla syna, ale nie wytrzymaliśmy Rozpakowaliśmy i od dwóch dni spędzamy popołudnia i wieczory w wirtualnej rzeczywistości. Na zmianę. Teraz musimy kupić dwa kolejne! Słyszałem że toto zastępuje nawet sex. Prawda? Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2018 6 godzin temu, ilon napisał: Ja na black friday kupilam sobie kawe w starbucsie bez zadnej znizki Melduje powrot na amerykanski lad kochani forumowicze! Jak tam? Jakies plany na andrzejki? Witaj, witaj, wloczykiju. Już się stęskniłem. Dokuczać nie ma komu. Cytuj
Jackie Napisano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2018 47 minut temu, andyopole napisał: Słyszałem że toto zastępuje nawet sex. Prawda? Na razie bawimy się w "normalne" gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi