katlia Napisano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 7 minut temu, andyopole napisał: O szóstej wieczorem wylatam do Polski. Gdy pomyślę ile godzin w samolocie spędzę to już mi się nie chce. Woo-hoo! Bon voyage, Andy. Maly (albo wiekszy) drink w samolocie, sluchawki na uszy, poduszeczka pod glowe -- i zaraz dolecisz. Cytuj
ilon Napisano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: O szóstej wieczorem wylatam do Polski. Gdy pomyślę ile godzin w samolocie spędzę to już mi się nie chce. Ale zazdro! Baw sie dobrze i przywiez nam cos dobrego Cytuj
andyopole Napisano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2018 Dzięki za zyczenia. Nie znam szofera, nie usne w samolocie. Pozdrawiam z powietrza. PDX do SFO. Cytuj
andyopole Napisano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2018 Acha. Nie drinkuje w samolocie. Cytuj
andyopole Napisano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2018 Już jestem w Monachium. Jeszcze jeden skok do Wrocławia. Cytuj
ilya_ Napisano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Już jestem w Monachium. Jeszcze jeden skok do Wrocławia. przez pomylke przeczytalem: "jeszcze "jeden" i skok do wroclawia" 1 Cytuj
mola Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2018 A ja chciałam powiedzieć że nic tak świątecznie nie nastraja jak dzieciątko własne, które patrząc Ci głęboko w oczy wylewa kubek z wodą na Twojego laptopa... wesołych analogowych świąt wszystkim! Cytuj
mcpear Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2018 I to głębokie pragnienie chęci zatrzymania czasu gdy na Twoich oczach twój Iphone X (jak na filmie w Slo-Mo) zsuwa się z blatu i ... jego szybka rozpryskuje się na podłodze na kawałki. Moje też analogowe. Wesołych Świąt wszystkim Cytuj
katlia Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2018 56 minut temu, mola napisał: A ja chciałam powiedzieć że nic tak świątecznie nie nastraja jak dzieciątko własne, które patrząc Ci głęboko w oczy wylewa kubek z wodą na Twojego laptopa... No bo co to znaczy ze przed kompem siedzisz a nie zabawiasz dzieciatka wlasnego... zupelnie Twoja wina. Cytuj
mola Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2018 34 minuty temu, katlia napisał: No bo co to znaczy ze przed kompem siedzisz a nie zabawiasz dzieciatka wlasnego... zupelnie Twoja wina. No właśnie to dzieciątko binge’owało świnkę peppę. Ale moja wina. Przyniosłam picie i poprosiłam żeby był ostrożny. Na co syn spojrzał i widocznie stwierdził że „o tak mam nie robić?” Naprawa 10 dni roboczych plus święta. Komputer służbowy jeszcze przedziera się przez uczelnianą biurokrację, także do roboty idę z kalkulatorem i suwakiem logarytmicznym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi