jkb Napisano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2019 14 godzin temu, Xarthisius napisał: @jkb zamawiales zime? To zapraszam po odbior sniegu... ;-) W koncu dzisiaj odsniezanie bylo! Cytuj
andyopole Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2019 5 godzin temu, Joanna30 napisał: Taaaa... Narodowy przewoźnik... Duma narodowa Tak jestem z niego dumna, że na tegoroczny road trip po USA polecę KLM Taaa, dla nich wystarczajacy jest lot za Atlantyk a ze z powodu notorycznych spoznien ktoś nie zdąży na przesiadki totalnie im zwisa. Po trzydziestu latach wróciłem do latania LOTem, dziś to mój trzeci lot z nimi i zawsze jakieś jaja. Wypada podziękować za współpracę i wrócić do konkurencji. Cytuj
andyopole Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2019 5 godzin temu, jkb napisał: W koncu dzisiaj odsniezanie bylo! 19 godzin temu, Xarthisius napisał: @jkb zamawiales zime? To zapraszam po odbior sniegu... ;-) Napatrzylem się w Polsce na śnieg, wystarczy mi tego widoku na kilka lat. Przylatuje a tu 14°C! W plusie rzecz jasna. Cytuj
kzielu Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2019 12 godzin temu, andyopole napisał: Napatrzylem się w Polsce na śnieg, wystarczy mi tego widoku na kilka lat. Przylatuje a tu 14°C! W plusie rzecz jasna. U nas przez weekend 9 cali. Po takim weekendzie to nabieram ochoty na kupno snowblowera.... Cytuj
andyopole Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2019 41 minut temu, kzielu napisał: U nas przez weekend 9 cali. Po takim weekendzie to nabieram ochoty na kupno snowblowera.... A ja muszę już zamawiać mototiler-cultivator. Pora najwyższa brać się za ogród. Namiot foliowy trzeba postawić żeby się gleba nagrzewala. Takie klimaty mam... Cytuj
Xarthisius Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2019 2 hours ago, kzielu said: U nas przez weekend 9 cali. Po takim weekendzie to nabieram ochoty na kupno snowblowera.... Doskonale rozumiem. Sasiad z prawej ma, sasiad z lewej ma, a temu z naprzeciwka to wogole ktos przyjechal i odsniezyl... A ja? Jak zwierze, z najtansza lopata... Cytuj
jkb Napisano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2019 2 godziny temu, kzielu napisał: U nas przez weekend 9 cali. Po takim weekendzie to nabieram ochoty na kupno snowblowera.... No u nas to byl jeden z pierwszych zakupow przed pierwsza zima Kosiarki nie mamy, ale snowblower jest. Super jest wyjsc jak jest przyjemnie i zimno na zewnatrz, piekny bialy puch wszedzie, 10-15 minut spacerku na swiezym powietrzu i driveway odsniezony I jeszcze sasiadom sidewalk odsnieze Cytuj
andyopole Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2019 Moge powiedziec ze juz jestem w domu complete. Walizka wybrala własną drogę ale juz mnie dogoniła. Mam wyjątkowo ciężki jet lag i nie mogę spać. Cytuj
ilon Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2019 A ja dostalam moje W2 i z ciekawosci puscilam przez Turbotaxa ale jeszcze nie wyslalam. W tym roku nie musze placic IRSowi i bardzo mnie to cieszy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi