Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Joanna30 napisał:

A ja, ponieważ mam ostatnio duuużo czasu wolnego ;) to zaczęłam oglądać Grę o tron. Lecę jak błyskawica, bo już zaczęłam czwarty sezon. I szczerze? Nie rozumiem fenomenu, ale doceniam :) Głównie za grę Petera Dinklage'a, który jest wprost fenomenalny! :)

Ja tez nie bardzo rozumiem tego wielkiego, caloswiatowego zachwytu. Ja oglądam na zasadzie, że jak zaczęłam to skończę ale ogólnie, niektóre odcinki by bylo można przespać bez jakiejkolwiek straty. 

• Upvote 1

Napisano
Godzinę temu, Patipitts napisał:

Ja kocham Gre o Tron :) czekam na nowy sezon z niecierpliwoscia :)

Ja lubię serial, czekam na nowy sezon (jak tu nie czekać po takiej końcówce ostatniego?), natomiast bardzo czekam też na kolejną książkę z serii. Jak się już pojawi to będę chyba musiała przeczytać jeszcze raz całą sagę, bo w książce jest historia bardziej zagmatwana niż w filmie,  a nie wiem czy pamiętam wszystkie niuanse.

Napisano

Ja siedzę mocno w teoriach fanowskich i to jest najbardziej fascynujące w tym serialu wg mnie. Co prawda historia głównych bohaterów juz jest raczej znana i łatwa do przewidzenia, natomiast ciekawi mnie jak pokażą finałowa wielka walkę, efekty specjalne ktore zastosują (tyle przygotowań do ostatniego sezonu i pieniędzy to bedzie musiało byc woooow), No i kto wygra, kto zginie, to prawda ze serial sie wlókł niekiedy ale to na co wszyscy czekali od tylu sezonow juz na sto procent wydarzy sie w tym nastepnym (ostatnim stety-niestety) dlatego czekam i nie mogę sie doczekać :) i prawda jest tez ze seriale wychodzą tak powoli ze juz sie czasem zapomina wszystkie wątki i bohaterów dlatego warto sobie wszystko przypomnieć przed obejrzeniem ostatniego. 

Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, ilon napisał:

Milych walentynek kochani forumowicze! <3 

@Patipitts - jak poszlo na targach?!

Dzieeeeki i wzajemnie :) wszystkiego naj naj!

targi w sumie to dziwnie. Mieli robic hiring on the spot- nie bylo nic takiego. Wypelnilam formularz, zawolali mnie na rozmowe ktora bardziej przypominala screening, pani czeka 2-3tug na odpowiedz. Po godzinie przyslali dwa maile ze kwalifikuje sie na dwie pozycje, ale nic poza tym. Jakies linki do profilu na department of labor website. Tam w ogole mi chyba ta kobieta stworzyla profil, poprzekrecala nazwy pracodawcy, wpisala rzeczy ktorych wcale nie mowila. No komedia. Nie wiem.

Edytowane przez Patipitts
Napisano (edytowane)

Drodzy forumowicze, czy ma ktoś z was jakieś książki dla dzieci w języku polskim, które zabieraja tylko miejsce w domu? Chcecie się pozbyć? Jeśli nie, znacie jakieś księgarnie z takimi też książkami na terenie USA z możliwością zakupu online? Ktoś, coś? :)

Edytowane przez pelasia