mola Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 Godzinę temu, andyopole napisał: Ładnie. Chciałbym jednak polskie. Polskie ale "wymawialne" dla tubylców. To masz taki sam plan jak my na imiona dla naszych dzieci Jak dla mnie kot wygląda na Teodora Cytuj
mola Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 A w ogóle! Dzisiaj Andrzejki! Także najlepszego @andyopole Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 8 minut temu, mola napisał: A w ogóle! Dzisiaj Andrzejki! Także najlepszego @andyopole Dziękuję! A ten futrzak, który w tej chwili grzeje mi stopy to taki prezent na dziś. Dostawcy przywieźli mi go, a w pakiecie razem że zwierzakiem była kuweta że zwirkiem i zapas papu na kilka dni. Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 W takim razie ogłaszam oficjalnie konkurs na imię dla mojego kocurka. Zwycięzca otrzyma na święta bochenek swojskiego chleba a jesli będę coś wędził przed świętami to także coś do chleba. Dostawa na mój koszt, no chyba że ktoś zdecyduje się na odbiór własny, tym większa przyjemność dla mnie. Cytuj
Joanna30 Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 Ja bym go nazwała Czart To pierwsze, co mi przyszło do głowy, jak go zobaczyłam Cytuj
Sebol83 Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 Jako ze musi byc wymawialne dla tamtobylcow, proponuje: Chief Przeciez po jego minie widac, ze przyszedl, z gory powiedzial ze nie bedzie sie dokladal do domu, zdecydowanie nie bedzie sprzatal po sobie, pral , gotowal..... wynosil smieci. Jedyne na co mozesz liczyc to mysz raz do roku... Ewidentnie : Chief Cytuj
mcpear Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 Moja propozycja to: Edward Brzmi dostojnie (królewsko) i spełnia wymagania. A zawsze możesz miło na niego Edziu zawołać Najlepszego na Andrzejki! (sorry za spóżnienie) Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 13 godzin temu, andyopole napisał: W takim razie ogłaszam oficjalnie konkurs na imię dla mojego kocurka. Zwycięzca otrzyma na święta bochenek swojskiego chleba a jesli będę coś wędził przed świętami to także coś do chleba. Dostawa na mój koszt, no chyba że ktoś zdecyduje się na odbiór własny, tym większa przyjemność dla mnie. edit: dodam tylko maly aneks do regulaminu. Wysylka tylko na terenie USA. Wysylka gdziekolwiek indziej odpada ze wzgledu na czas. Wyslalem 2 listopada paczke do Bialej Podlaskiej, jak 18 listopada doszla do WAWy tak utknela i lezy. Tego nawet moj chleb nie przezyje. Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 8 godzin temu, mcpear napisał: Moja propozycja to: Edward Brzmi dostojnie (królewsko) i spełnia wymagania. A zawsze możesz miło na niego Edziu zawołać Najlepszego na Andrzejki! (sorry za spóżnienie) Dziekuje! Cytuj
Roelka v.2 Napisano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 15 hours ago, andyopole said: Ładnie. Chciałbym jednak polskie. Polskie ale "wymawialne" dla tubylców. To moze Lucyfer? Po polsku i angielsku wymawia sie prawie tak samo. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi