Zuza007 Napisano Poniedziałek o 11:00 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 11:00 @andyopole - wracaj do nas jak najszybciej! No i do zdrowia oczywiście też! Cytuj
Popularny post andyopole Napisano Poniedziałek o 15:52 Autor Popularny post Zgłoś Napisano Poniedziałek o 15:52 Wygląda na to że dostałem od Boga jeszcze jedna szanse. Chyba z tego wyjde. Pozdrawiam! 10 Cytuj
katlia Napisano Poniedziałek o 19:17 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 19:17 3 hours ago, andyopole said: Wygląda na to że dostałem od Boga jeszcze jedna szanse. Chyba z tego wyjde. Pozdrawiam! Trzymamy kciuki, Andy! Cytuj
kzielu Napisano Poniedziałek o 19:35 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 19:35 3 hours ago, andyopole said: Wygląda na to że dostałem od Boga jeszcze jedna szanse. Chyba z tego wyjde. Pozdrawiam! Dobrze Cie tu widziec spowrotem ! Cytuj
Joanna30 Napisano wczoraj o 06:01 Zgłoś Napisano wczoraj o 06:01 14 godzin temu, andyopole napisał: Wygląda na to że dostałem od Boga jeszcze jedna szanse. Chyba z tego wyjde. Pozdrawiam! Świetna wiadomość! Cytuj
Roelka v.2 Napisano wczoraj o 12:03 Zgłoś Napisano wczoraj o 12:03 20 hours ago, andyopole said: Wygląda na to że dostałem od Boga jeszcze jedna szanse. Chyba z tego wyjde. Pozdrawiam! Trzymamy tutaj wszyscy za ciebie kciuki! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi