maverick96 Napisano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 21 hours ago, ilon said: @katlia racja, zgadzam sie 100%. Z tymze w zaleznosci of pory roku - w trakcie zimy na zwiedzanie w Chicago bym sie nie porywala Roelka - jak zdecydujesz sie na DC to daj znac, mozemy skoczyc na kawke/drinka jak bedziesz miala wystarczajaco czasu Ja nawet teraz w lato bym sie nie porwal na zwiedzanie Chicago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2022 11 hours ago, maverick96 said: Ja nawet teraz w lato bym sie nie porwal na zwiedzanie Chicago. Czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick96 Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 10 hours ago, ilon said: Czemu nie? Za duzo okazji do przezycia czegos ciekawego w postaci napadu lub strzelaniny. A niestety za tydzien bede musial tam jechac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 9 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2022 6 hours ago, maverick96 said: Za duzo okazji do przezycia czegos ciekawego w postaci napadu lub strzelaniny. A niestety za tydzien bede musial tam jechac. Mam znajomych w Chicago ktorym wcale zle sie nie zyje... location, location, location. Miasto ma wspaniala architekture, muzea, restauracje. Jak dla mnie, wszystkie warte zwiedzenia ale YMMV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2022 Dziś dobry dzień dla polskich sportowców! Siatkarze wygrali z Brazylią i jutro beda walczyć o złoty medal Mistrzostw Świata. Iga Świątek wygrała US Open! Nic tylko gratulowac zwycięzcom i być z nich dumnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2022 No i Lewandowski zaliczył kolejną bramkę ... No cóż moja córka bardziej się smuci że Rams przegrali na rozpoczęcie sezonu. Takie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2022 On 9/9/2022 at 5:53 AM, maverick96 said: Za duzo okazji do przezycia czegos ciekawego w postaci napadu lub strzelaniny. A niestety za tydzien bede musial tam jechac. Nie no, bez przesady. Uroki kazdego duzego miasta - sa lepsze i gorsze miejsca. Ja wlasnie wrocilam z Chicago/Milwaukee i nikt mnie nie zastrzelil :p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Za duzo okazji do przezycia czegos ciekawego w postaci napadu lub strzelaniny. A niestety za tydzien bede musial tam jechac.Miasta to nie jest właściwa skala porównawcza dla przestępczości, ale jak już się upierać to Chicago nawet nie jest w pierwszej dziesiątce, chyba ze mówimy o pojawianiu się w mediach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2022 @mola sprzątnęła garaż. 78h 14m do przylotu Teściów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2022 6 minutes ago, Xarthisius said: @mola sprzątnęła garaż. 78h 14m do przylotu Teściów... Posprzatanie garazu to nie lada wyczyn w Ameryce. Ja prosze meza juz od roku zeby ogarnal garaz lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi