roadrunner1918 Napisano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2023 Tez bym chcial zobaczyc zamek w Malborku, ja akurat jestem z okolic Krakowa takze jest troszke jazdy ale na pewno warto. Fajnie byloby miec tak z miesiac na zwiedzenie Europy. Ludzie tutaj zawsze mnie pytaja ze zdziwieniem czemu nigdy nie bylem we Wloszech badz w Hiszpanii, a ja nawet nie wiem co im powiedziec. Pasuje poprostu pojechac i pozwiedzac troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 My już na lotnisku. Poszło bez problemu z paszportem zamiast GC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 6 hours ago, MeganMarkle said: My już na lotnisku. Poszło bez problemu z paszportem zamiast GC Mam nadzieje ze urlop sie udal. :p U nas wszystko sie pomalutku posuwa do przodu, za niecale 3 tygodnie sie wyprowadzamy, jedziemy odwiedzic rodzinke meza do Virginii a potem juz Niemcy. Po Niemczech bedziemy sie starac o Polske wiec do US mam nadzieje nie wrocimy za szybko. :p Mam tez nadzieje ze do TN juz nigdy nie wrocimy bo odczuwalna temp okolo 40 C dzien w dzien i wysokie humidity to jednak nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 1 godzinę temu, Roelka v.2 napisał: a potem juz Niemcy Myslalem ze Ty juz dawno schprechasz. Dosc dlugo bez mebli, jak sie spi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 19 minutes ago, andyopole said: Myslalem ze Ty juz dawno schprechasz. Dosc dlugo bez mebli, jak sie spi? Lecimy w polowie sierpnia Zostawilismy sobie mala rozkladana sofe wiec jakos dajmy rade ze spaniem. Gorzej ze musimy jezdzic naszym rozklekotanym truckiem bo samochod juz plynie za ocean. Ale szczerze to wszystko nie ma wielkiego znaczenia ja sie tylko ciesze na nowe wyzwania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 3 hours ago, Roelka v.2 said: Mam tez nadzieje ze do TN juz nigdy nie wrocimy bo odczuwalna temp okolo 40 C dzien w dzien i wysokie humidity to jednak nie dla mnie. Moze Colorado? Sucho tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 Godzinę temu, katlia napisał: Moze Colorado? Sucho tu! U mnie wczoraj wilgotnosc = 10%. No i wreszcie ochlodzenie, tylko 31 C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 5 minutes ago, andyopole said: U mnie wczoraj wilgotnosc = 10%. No i wreszcie ochlodzenie, tylko 31 C. Oj, sucho. W tym roku mamy znacznie wiecej deszczu i po raz pierwszy od 150 lat, jak dotad zadnej temperatury powyzej 32 C. Wiec dziwna pogoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 @katlia Colorado jest zdecydowanie na mojej top 3 liscie miejsce gdzie chce mieszkac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 19 minutes ago, Roelka v.2 said: @katlia Colorado jest zdecydowanie na mojej top 3 liscie miejsce gdzie chce mieszkac. To dawaj znac jezeli kiedykowiek sie tu znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi