KaeR Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Kilometrach co ciekawe. Na przekor wszystkiego do tego celu uzywa sie kilometrow 5k, 10k pozniej just half-M i marathon. 5k=3.11 mi Inna ciekawostka to tak ze mna w biurze na pietrze siedza co najmniej 4 osoby ktore regularnie biegaja maratony, w tym dziewczyna (duzo mlodsza wprawdzie) ktora per/mile pace w maratonie ma lepsze niz ja na 5k. I wszyscy to inzynierzy... Zaczalem biegac jakies 3-4 lata temu, glownie dobilem do 5K, ale jednego dnia ni z tego ni z owego pobieglem 10K. Powtorzylem kilka razy, wiec to nie byl przypadek. Wczesniej zanim zaczalem biegac meczylo mnie nawet 10 metrow. Tak na marginesie, jestem inzynierem, ale nie wiem czy to ma znaczenie. Cytuj
andyopole Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Tak, i monarchowie angielscy oświadczyli, że nie będzie im żaden żabojad mówił, po której stronie ulicy mają jeździć. I tak się bujają po lewej stronie do dziś na dodatek twierdza ze to ONI jezdza po wlasciwej stronie! Cytuj
katlia Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Gratuluje wynajmu miqhs -- moja (wspaniala) corka urodzila sie w piatek 13go, wiec to dla mnie bardzo dobry dzien. Teraz aby najszybciej cos sobie zaklepac w SF/Oakland! Ja mieszkam w stanie gdzie jest obsesja sportem. Wszyscy uprawiaja, regularnie, albo bieganie, albo rowery gorskie, sporty zimowe, itp. Ortopedzy tu zarabiaja niezle, zwlaszcza na kobiecych kolanach. Cytuj
Jim Beam Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 natura mnie obdarzyła i wolę inne sporty, np. pływanie. "Swimming's not a sport, swimming's what you do so that you shouldn't drown." Woody Allen milego weekendu wszystkim Cytuj
Joyanna Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Ja mieszkam w stanie gdzie jest obsesja sportem. Wszyscy uprawiaja, regularnie, albo bieganie, albo rowery gorskie, sporty zimowe, itp. Ortopedzy tu zarabiaja niezle, zwlaszcza na kobiecych kolanach. U mnie jak raz w tygodniu ktos przebiegnie to sukces jest,czasem ktos rowerkiem pocisnie,za to w Mc.Donald regularnie okupowane sa stoliki przez caly dzien,a po drugiej stronie w Dunkin Donuts podobnie. Ja nie biegam,leniwa bestia jestem,jezdze rowerkiem w domu,a o bieganiu zawsze mowie ze od jutra i tak juz ze 4 lata powtarzam Cytuj
Paulina_89 Napisano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2014 Najadlam sie meksykanskiego zarcia, naogladalam sie zdjec z Mexico City i przezywam zauroczenie Meksykolandią Planuje zwiedzanie, choc nie wiem kiedy to zrealizuje... hmm... Cytuj
River Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Gratuluje wynajmu miqhs -- moja (wspaniala) corka urodzila sie w piatek 13go, wiec to dla mnie bardzo dobry dzien. Teraz aby najszybciej cos sobie zaklepac w SF/Oakland! Ja mieszkam w stanie gdzie jest obsesja sportem. Wszyscy uprawiaja, regularnie, albo bieganie, albo rowery gorskie, sporty zimowe, itp. Ortopedzy tu zarabiaja niezle, zwlaszcza na kobiecych kolanach. Uwielbiam jazde goralem:)Niedawno zapisalam sie do lokalnej grupy rowerzystow i bede uczestniczyc w roznych wyprawach.Ogolnie jestem uzalezniona i rowerem jezdze codziennie.A dzisiaj mi wlasnie przyszedl nowiutki goral i bede szalec po szlakach.Jezeli ktos chce tanio w Usa kupic rower to polecam ta strone:http://bikesdirect.com Maja wyprzedaze nawet 60% off. Cytuj
kzielu Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Np ja na MTB jezdze od zawsze, rowery mam w tej chwili cztery, wszystkie poskladane własnoręcznie i o ile Ca, Co czy Ut to raj, w mojej okolicy też są bardzo dobre miejsca do jeżdżenia - dość trudne techniczne zresztą... Cytuj
Nigella Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 My tez uprawiamy MTB! Floryda, chociaz plaska, ma naprawde sporo fajnych, calkiem wymagajacych parkow rowerowych. Od kiedy tu jestem jezdzimy co roku w rejon Ocala do parku Santos - w sumie 85 mil tras. Nie jest to Colorado, ale lasy sa wspaniale, a wiele tras - co moze byc zaskoczeniem - jest naprawde trudnych technicznie. Katlia, czym jezdzisz? Ja w zeszlym roku przesiadlam sie na 29era i bardzo sobie chwale Cytuj
katlia Napisano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2014 Nie jezdze na rowerze. Kiedys probowalam, jezdzilismy i troche po gorach i pod miastem, ale jakos nidgy sie nie zapalilam. Uwielbiam natomiast jazde na nartach, mamy co roku season's pass i jezdzimy ile sie da. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi