andyopole Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2015 a u nas teraz jest +26C. bez AC nie usne Cytuj
katlia Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2015 U nas duzo deszczu... a ja dzisiaj zjadlam caly garnek pierogow z jagodami... z cukrem i smietana. And I don't regret it. Cytuj
ilon Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2015 Dzisiaj jest mój ostatni dzień stażu, za chwilę wychodzę na zakupy a potem pakowanie. Jutro Warszawa, w środę NY. Cytuj
Paulina_89 Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 A u mnie wczoraj było 36 C idelna pogoda by wybrac sie nad ocean i tak tez zrobilam! Woda w oceanie idealna 22 stopnie, kupilam tez kickboard zeby sobie podryfowac na falach, a wczoraj byly dosc spore Cytuj
Gość Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 U mnie 33 C i duchota. W ciagu dnia nie jestem w stanie nigdzie wyjsc bo slonce pali i nie da sie oddychac. Tesknie za zima Cytuj
jkb Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 Rano bylo przyjemnie - okolo 55F Niestety, temperatura w dzien oscyluje w okolicach 80F-90F, przy 70-80% wilgotnosci. Swietna pogoda na siedzenie w biurze z AC rozkreconym na maxa Nie moge sie doczekac jesieni/zimy... Cytuj
kzielu Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 Rano bylo przyjemnie - okolo 55F Niestety, temperatura w dzien oscyluje w okolicach 80F-90F, przy 70-80% wilgotnosci. Swietna pogoda na siedzenie w biurze z AC rozkreconym na maxa Nie moge sie doczekac jesieni/zimy... Masakra jest - w piatek mamy coroczny 5k w pracy i zapowiada sie kompletna rzeznia - 92F - bieg jest dookola fabryki wiec zero cienia. Wczoraj poszedlem biegac 4pm przy ~80F i bylo nielekko... Cytuj
jkb Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 Jedna ze wspanialych zalet posiadania mieszkania na parterze - zawsze chlodniej Cytuj
jannapa Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 u mnie wcale nie jest jakos szczegolnie cieplo. jakis kijowy front burzowy przelazl wczoraj, schlodzil powietrze do przyjemnych 75. podobno ma padac do konca tygodnia. jakas dziwna ta wiosna, czy tam lato w tym roku:/ Cytuj
andyopole Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2015 Jedna ze wspanialych zalet posiadania mieszkania na parterze - zawsze chlodniej Ja tez mieszkam na parterze , niestety, spac musze isc na gore! Na szczęście AC ratuje sytuacje. U mnie dziś +30C oraz wilgotność 22%. Od jutra niestey ochłodzenie, w niedziele tylko 26C. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi