Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

U mnie 33 C i duchota. W ciagu dnia nie jestem w stanie nigdzie wyjsc bo slonce pali i nie da sie oddychac. Tesknie za zima :(

Napisano

Rano bylo przyjemnie - okolo 55F :) Niestety, temperatura w dzien oscyluje w okolicach 80F-90F, przy 70-80% wilgotnosci. Swietna pogoda na siedzenie w biurze z AC rozkreconym na maxa :)

Nie moge sie doczekac jesieni/zimy...

Napisano

Rano bylo przyjemnie - okolo 55F :) Niestety, temperatura w dzien oscyluje w okolicach 80F-90F, przy 70-80% wilgotnosci. Swietna pogoda na siedzenie w biurze z AC rozkreconym na maxa :)

Nie moge sie doczekac jesieni/zimy...

Masakra jest - w piatek mamy coroczny 5k w pracy i zapowiada sie kompletna rzeznia - 92F - bieg jest dookola fabryki wiec zero cienia. Wczoraj poszedlem biegac 4pm przy ~80F i bylo nielekko...

Napisano

u mnie wcale nie jest jakos szczegolnie cieplo. jakis kijowy front burzowy przelazl wczoraj, schlodzil powietrze do przyjemnych 75.

podobno ma padac do konca tygodnia. jakas dziwna ta wiosna, czy tam lato w tym roku:/

Napisano

Jedna ze wspanialych zalet posiadania mieszkania na parterze - zawsze chlodniej :)

Ja tez mieszkam na parterze :), niestety, spac musze isc na gore! Na szczęście AC ratuje sytuacje. U mnie dziś +30C oraz wilgotność 22%. Od jutra niestey ochłodzenie, w niedziele tylko 26C.