mola Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 28 minut temu, katlia napisał: Brawo. Czas na drugi samochod? Jezeli tak, to pisz co kupiliscie i dlaczego. Jeszcze muszę praktyczny zdać i wtedy będziemy myśleć Na razie chyba nie ma szalonej potrzeby na drugi, ale jeśli już to na pewno jakiś mały, jako że teraz mamy dużego suva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 44 minutes ago, katlia said: Brawo. Czas na drugi samochod? Jezeli tak, to pisz co kupiliscie i dlaczego. @katlia Ty mi tu nie generuj kosztow! Juz wystarczy, ze premium za ubezpieczenie mi wzroslo o $43! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca Godzinę temu, mola napisał: Dzisiaj zdałam teoretyczny na prawko i mam instruction permit. Kurczę jak zdam prawo jazdy w tym roku, to nie będę miała co noworocznie postanawiać na przyszły rok.... Jak to co? Zeby Cie nie capneli na DUI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) 51 minut temu, katlia napisał: Brawo. Czas na drugi samochod? Jezeli tak, to pisz co kupiliscie i dlaczego. I dlaczego to znow Mazda? Edytowane 14 Marca przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 34 minutes ago, mola said: Jeszcze muszę praktyczny zdać i wtedy będziemy myśleć Na razie chyba nie ma szalonej potrzeby na drugi, ale jeśli już to na pewno jakiś mały, jako że teraz mamy dużego suva. A wydawało mi się że macie CX-9 a nie dużego SUVa Duży SUV to Chevrolet Suburban, GMC Denali, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator. Każdy z nich ma jeszcze wersję "wydłużoną" Gratki gratki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 6 minutes ago, mcpear said: A wydawało mi się że macie CX-9 a nie dużego SUVa Dlatego wlasnie na parkingu w robocie sie nie certole i parkuje na miejscu "for compact cars only" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 6 minut temu, mcpear napisał: A wydawało mi się że macie CX-9 a nie dużego SUVa Duży SUV to Chevrolet Suburban, GMC Denali, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator. Każdy z nich ma jeszcze wersję "wydłużoną" Gratki gratki!!! To ja myślałam, że CX-9 to duży SUV Nasza CX-5 to było wedle sprzedającego compact suv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca A w ogóle... w czerwcu jedziemy na roadtrip i się okaże jak duży jest to SUV. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) Gdzie jedziecie? Gdzieś w bliskie mi tereny? Ja pomiędzy Junteenth and 7/4 będę roadtripował po Utah - może szansik na f2f? Edytowane 14 Marca przez mcpear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 27 minutes ago, mola said: A w ogóle... w czerwcu jedziemy na roadtrip i się okaże jak duży jest to SUV. Pomyslcie o Colorado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi