Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
28 minut temu, katlia napisał:

Brawo. Czas na drugi samochod? Jezeli tak, to pisz co kupiliscie i dlaczego. 

Jeszcze muszę praktyczny zdać i wtedy będziemy myśleć :) Na razie chyba nie ma szalonej potrzeby na drugi, ale jeśli już to na pewno jakiś mały, jako że teraz mamy dużego suva.

Napisano
Godzinę temu, mola napisał:

Dzisiaj zdałam teoretyczny na prawko i mam instruction permit. Kurczę jak zdam prawo jazdy w tym roku, to nie będę miała co noworocznie postanawiać na przyszły rok.... ;)

Jak to co? Zeby Cie nie capneli na DUI!   ;)

Napisano (edytowane)
51 minut temu, katlia napisał:

Brawo. Czas na drugi samochod? Jezeli tak, to pisz co kupiliscie i dlaczego. 

I dlaczego to znow Mazda?   ;)

Edytowane przez andyopole
Napisano
34 minutes ago, mola said:

Jeszcze muszę praktyczny zdać i wtedy będziemy myśleć :) Na razie chyba nie ma szalonej potrzeby na drugi, ale jeśli już to na pewno jakiś mały, jako że teraz mamy dużego suva.

A wydawało mi się że macie CX-9 a nie dużego SUVa :P
Duży SUV to Chevrolet Suburban, GMC Denali, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator. Każdy z nich ma jeszcze wersję "wydłużoną"

Gratki gratki!!!

• Upvote 1
Napisano
6 minut temu, mcpear napisał:

A wydawało mi się że macie CX-9 a nie dużego SUVa :P
Duży SUV to Chevrolet Suburban, GMC Denali, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator. Każdy z nich ma jeszcze wersję "wydłużoną"

Gratki gratki!!!

To ja myślałam, że CX-9 to duży SUV :) Nasza CX-5 to było wedle sprzedającego compact suv. 

Napisano (edytowane)

Gdzie jedziecie? Gdzieś w bliskie mi tereny? Ja pomiędzy Junteenth and 7/4 będę roadtripował po Utah - może szansik na f2f?

Edytowane przez mcpear