jkb Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 Wlasnie zawitalismy do Seward. Fajne male miasteczko, dobre jedzenie, i bardzo przyjemne 62 stopnie z lekkim wiatrem Wcześniej godzinny rejs statkiem do Portage Glacier - ekstra widoki i przyjemnie zimno, do tego stopnia, że trzeba było ubierać rękawiczki Cytuj
SuperTraveller Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 Wcześniej godzinny rejs statkiem do Portage Glacier - ekstra widoki i przyjemnie zimno, do tego stopnia, że trzeba było ubierać rękawiczki Dla mnie te dwa słowa nigdy nie występują w takiej konfiguracji Cytuj
jkb Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 Nawet, gdy w domu 90+ stopni i 80% wilgotność? Bo ja mam takiej pogody serdecznie dosyć Cytuj
SuperTraveller Napisano 26 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2015 Ja tam w skrajności nie idę, 20-25 C jest idealnie, temperatury powyżej 25 bywają męczące Cytuj
jannapa Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 wrocilam z wycieczki, odpoczelam, pogryzly mnie komary. niestety na ostatnim campingu zostawilam klucze od sakw, wiec sie musialam wlamywac, bo nie chcialo mi sie ponad dwiescie mil wracac:/ zadnych przygod nie mialam (jak nie ja! cos dziwnego...), wiec jakies 20 mil od domu mialam stuprocentowa pewnosc, ze zaraz mi peknie linka od sprzegla, albo zlapie gume. a tu nic:) pewnie nastepnym razem los wezmie sobie odwet;) anyway, goraco jest:( tez nie lubie... Cytuj
Paulina_89 Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 wczoraj dostałam maila z osiedlowego office'a, ze niby sasiedzi skarzyli sie, ze w sobote puscilam za glosno muzyke po godzinie 10:00 pm... Dziwne, bo mnie o tej porze w domu nie bylo... wrocilam wlasciwie w niedziele, bo 45 minut po polnocy lol i po przyjezdzie wlasciwie poszlam prosto pod prysznic i spac... A dzisiaj o 11:30 pm nowa sasiadka napier.dalala po hiszpansku ze swoja matka na skype na klatce schodowej. Chyba wszyscy sasiedzi slyszeli wokol... Ciekawe do kogo przyjdzie mail ze skarga Moze znowu trafi na mnie, bo jestem jedyna znana obcojezyczna w tej czesci budynku Cytuj
haneczka019 Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 wczoraj dostałam maila z osiedlowego office'a, ze niby sasiedzi skarzyli sie, ze w sobote puscilam za glosno muzyke po godzinie 10:00 pm... Dziwne, bo mnie o tej porze w domu nie bylo... wrocilam wlasciwie w niedziele, bo 45 minut po polnocy lol i po przyjezdzie wlasciwie poszlam prosto pod prysznic i spac... A dzisiaj o 11:30 pm nowa sasiadka napier.dalala po hiszpansku ze swoja matka na skype na klatce schodowej. Chyba wszyscy sasiedzi slyszeli wokol... Ciekawe do kogo przyjdzie mail ze skarga Moze znowu trafi na mnie, bo jestem jedyna znana obcojezyczna w tej czesci budynku Probowalas to jakos wyjasnic? Cytuj
Magdalena S Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 Wow, widzę, że niezależnie gdzie na świecie, sąsiedzi są tak samo uciążliwi Ja nie zapomne jak podczas jednej z moich pierwszych nocy w US - zwiedzałam NY i spałam u znajomej w okolicach Bushwick - obudziła mnie kłótnia on vs ona, oboje groziło sobie zabiciem, pobiciem, nożami... Cytuj
KaeR Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 Wow, widzę, że niezależnie gdzie na świecie, sąsiedzi są tak samo uciążliwi Ja nie zapomne jak podczas jednej z moich pierwszych nocy w US - zwiedzałam NY i spałam u znajomej w okolicach Bushwick - obudziła mnie kłótnia on vs ona, oboje groziło sobie zabiciem, pobiciem, nożami... Nigdy nie miałem problemów z sąsiadami w USA. Omijam poprostu wynajmowanie gdzie nie ma silnej ręki gospodarza domu. :-D Cytuj
pelasia Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2015 Ja mam sąsiadów super! Ale tez mieszkam w domu i nie mam sąsiada za ściana. Tak czy inaczej muzyka, moje psy czy pełno samochodów przed domem im kompletnie nie przeszkadza. Miec super sąsiadów to jak wygrana na loteri Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi