Gość Napisano 10 Września 2015 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 http://warszawawpigulce.pl/mocny-wpis-przeciw-imigrantom-usuniety-z-dyskusji-za-popularny/ dosc popularny tekst, ktory mi teraz ludzie na fb wysylaja. Nareszcie tekst z ktorym sie zgadzam. Jasne, jest mi zal rodzin, ktore uciekaja przed wojna. Ale bardziej boje sie zagrozenia jakie niektorzy "uchodzcy" moga sprowadzic na Europe. Dzisiaj moja mama tez powiedziala, ze sie po prostu boi. :/ Cytuj
mesio007 Napisano 10 Września 2015 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 To tak na rozladowanie emocji zmiana tematu, ktos wie co sie dzieje ze sly6? Ponad tydzien sie nie logowal, zupelnie nie w jego stylu. Cytuj
rzecze1 Napisano 10 Września 2015 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 Dorzucę swoje dwa grosze.... - przestac dotowac europejskie rolnictwo (znaczna częsc budzetu Unii) i zniesc cła na produkty rolne z krajów trzecich - afrykańskich, bliskowschodnich. Niech tam mieszkającym się opłaca produkowac i eksportowac produkty rolne - dac prawo pracy napływowym, i jednoczesnie zabrac socjal wszystkim, takze autochtonom, w tym samym czasie umacniając "siły porządkowe", które odeślą skąd przyszli wszystkich łamiących prawo Myślę, ze juz te dwie rzeczy by coś pomogły. Niestety opór grup interesu, jak i natura lewicowych partii politycznych "troszczacych się o słaby i bezbronny" elektorat nigdy na to nie pozwolą. Co do Sly6 to rzeczywiście dziwne. O ile częst scrolluje w dół przez jego wpisy które są podobne, tak nie mozna zaprzeczyc ze jest dobrym, pomocnym duchem tego forum. Cytuj
Jackie Napisano 10 Września 2015 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 Co do Sly6 to rzeczywiście dziwne Sly żyje, na własne oczy widziałam fejsbukowe wpisy. Cytuj
pelasia Napisano 11 Września 2015 Zgłoś Napisano 11 Września 2015 Sly żyje, na własne oczy widziałam fejsbukowe wpisy. To co, na nas sie tylko obrazil ? Tez zauwazylam jego brak w ostatnim czasie Cytuj
andyopole Napisano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Dziś minęła kolejna rocznica 9/11. Nikt, nawet najbardziej "amerykańscy" forumowicze nie wspomniał o tym. Powinniśmy pamiętać. Cytuj
agatenka Napisano 12 Września 2015 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Z okazji rocznicy, nie wiem czy widzieliście i czy Was to zainteresuje ale moim zdaniem jeden z lepszych dokumentów o 9/11 - warty obejrzenia. https://www.youtube.com/watch?v=z1gpJyFHETw Cytuj
Paulina_89 Napisano 12 Września 2015 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Dziś minęła kolejna rocznica 9/11. Nikt, nawet najbardziej "amerykańscy" forumowicze nie wspomniał o tym. Powinniśmy pamiętać. Widze flagi opuszczone do polowy masztu wokol siebie, wiec trudno nawet zapomniec. Nie widze sensu dodawac swoich trzech groszy zwlaszcza, ze temat juz zostal walkowany we wszystkie strony na tyle, ze niektorym sie juz odbija, zwlaszcza pewnej Pani znanej pod pseudonimem Tania H. Cytuj
KaeR Napisano 12 Września 2015 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Dziś minęła kolejna rocznica 9/11. Nikt, nawet najbardziej "amerykańscy" forumowicze nie wspomniał o tym. Powinniśmy pamiętać. Nawet najbardziej "polscy" forumowicze nie wspomnieli o rocznicy powstania warszawskiego, wybuchu drugiej wojny światowej, bitwy pod Grunwaldem. Powinniśmy pamiętać. #NeverForget Cytuj
pelasia Napisano 12 Września 2015 Zgłoś Napisano 12 Września 2015 Widze flagi opuszczone do polowy masztu wokol siebie, wiec trudno nawet zapomniec. Nie widze sensu dodawac swoich trzech groszy zwlaszcza, ze temat juz zostal walkowany we wszystkie strony na tyle, ze niektorym sie juz odbija, zwlaszcza pewnej Pani znanej pod pseudonimem Tania H. A Tania I Megan to te same osoby? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi