Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jednak wywloklem TV z Costco dzis. Wprawdzie mierzylem na 65 inch ale upatrzony LG w tym rozmiarze juz w srode byl "out of store" wiec doszedlem do wniosku ze jesli TV sluzy mi glownie do ogladania wiadomosci to wystarczy 60". Wzialem ciamciunga za $678. Ten sam model, size 65", kosztowal $949. To byl moj pierwszy raz gdy bralem aktywny udzial w zakupach na Black Friday, zawsze w te swiateczne weekendy omijalem sklepy z daleka zajmujac sie biesiadowaniem. Teraz jednak zmusily mnie okolicznosci. Krotko mowiac trzeba uwazac bo handlowcy kantuja tych biednych klientow jak tylko chca pozbywajac sie przy okazji rupieci zalegujacych w magazynach. Zeby znalezc cos za rzeczywiscie atrakcyjna cene trzeba duzo wczesniej okreslic potrzeby i pilnowac cen bo odchodzi taki kant ze strach, wiekszosc obnizek to tylko pozory. After Christmas bedzie jeszcze taniej i wiekszy wybor. Chcialem jeszcze kupic Irombe ale w tym roku ceny poszly w gore a obnizki symboliczne. Znalazlem ten model ktorego szukam na Amazonie, zaraz bede kupowal. W sklepie najtaniej znalazlem za $480 (po obnizkach) a na Amazonie za $424.

• Upvote 1

Napisano

Andy, w tylu calach to chyba bedzie widac zaplecze studia, z ktorego nadaja wiadomosci. :)

A ja w koncu po wycieczce postanowilam wziac drzemke, pierwszy raz od niepamietnych czasow. Dzisiaj mamy pierwsza rocznice naszego pierwszego slubu. Juz prawie osiwialam.. :)

• Upvote 1
Napisano

Ja sie zastanawialem nad jakims nowszym 4k TV - bo juz troche programow w 4k sie pojawia (m.in. Amazonowy Grand Tour) ale dalem sobie spokoj.

Mam wrazenie ze wiekszosc ofert (poza TV i podobnymi pierdolami) nie byla jakos specjalnie limitowana - pojechalem do Lowe's po 11am i kupilem ta https://www.lowes.com/pd/Werner-17-ft-Aluminum-300-lb-Telescoping-Type-IA-Multi-Position-Ladder/50398354 drabine bez zadnego problemu - i mozna w sumie bylo on-line z darmowa dostawa ale mam jak ja wykorzystac w weekend wiec pojechalem osobiscie...

Do tego narzedzia z Sears / Craftsman i uklad wydechowy :) (catback) do samochodu - jedno i drugie oczywiscie on line. Za to w PL widzialem ze walki na piesci w Lidlu :):) 

Napisano
10 minut temu, kzielu napisał:

Ja sie zastanawialem nad jakims nowszym 4k TV - bo juz troche programow w 4k sie pojawia (m.in. Amazonowy Grand Tour) ale dalem sobie spokoj.

Mam wrazenie ze wiekszosc ofert (poza TV i podobnymi pierdolami) nie byla jakos specjalnie limitowana - pojechalem do Lowe's po 11am i kupilem ta https://www.lowes.com/pd/Werner-17-ft-Aluminum-300-lb-Telescoping-Type-IA-Multi-Position-Ladder/50398354 drabine bez zadnego problemu - i mozna w sumie bylo on-line z darmowa dostawa ale mam jak ja wykorzystac w weekend wiec pojechalem osobiscie...

Do tego narzedzia z Sears / Craftsman i uklad wydechowy :) (catback) do samochodu - jedno i drugie oczywiscie on line. Za to w PL widzialem ze walki na piesci w Lidlu :):) 

Hehe moj maz tez zakupil ta sama drabine, zeby zagracala garaz ;) ja polowalam na LG Oled ale promocji jakis ogromnych na te Tv nie bylo 

Napisano
1 godzinę temu, ilon napisał:

Andy, w tylu calach to chyba bedzie widac zaplecze studia, z ktorego nadaja wiadomosci. :)

A ja w koncu po wycieczce postanowilam wziac drzemke, pierwszy raz od niepamietnych czasow. Dzisiaj mamy pierwsza rocznice naszego pierwszego slubu. Juz prawie osiwialam.. :)

Dlatego lubię chodzić na koncerty bo mogę patrzeć na drugi plan.

Napisano
5 godzin temu, jkb napisał:

My caly czas jedziemy na wysluzonym LG 55 cali z 2011 roku i jakos nam nie spieszno kupowac nowy telewizor :)

Mój 42 inch Sharp z 2009 roku spisuje się bardzo dobrze. Niestety musiałem kupić coś do nowej chałupy. Za Sharpa zapłaciłem coś około tysiąca.