Gość Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 To bardziej maz kibicuje. Dla mnie football jest troche nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 A co sie kotu stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Został wykastrowany. Ale mimo to dzielnie kibicuje. W footballu wkurzaja mnie te wszystkie przerwy w grze, ciagle zatrzymywanie czasu, etc. Nie ma to jak jedna, ciągła rozgrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 U mnie dokladnie to samo. Ogladam gre, zostalo jeszcze 5 minut, patrze za pol godziny a tam dalej 4 minuty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Nie znacie sie ;-) (tak przy okazji - zwroccie uwage ze to jest zupelnie inny wysilek od nogi - bardziej sprinterski - nie da sie grac ciagle). No i Steelers suck ! (poza tym ze im idziej OK w tym sezonie, ale ja jestem z Cinci wiec to naturalny wrog w AFC North ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 A ja chciałam powiedzieć, że 20. czerwca w Polsce wystąpi Guns'N'Roses, więc jestem cała happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 2 godziny temu, ilon napisał: U mnie dokladnie to samo. Ogladam gre, zostalo jeszcze 5 minut, patrze za pol godziny a tam dalej 4 minuty O, wlasnie dlatego mnie football wkurza. Ale maz przymusza mnie (i koty) do ogladania, wiec siedze z tymi koszulkami, misiami i innymi pierdolami i go, Steelers! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 2 godziny temu, Joanna30 napisał: A ja chciałam powiedzieć, że 20. czerwca w Polsce wystąpi Guns'N'Roses, więc jestem cała happy 227 za bilet to cena początkowa. Inna sprawa to ciekaw jestem którego gitarzystę przywiozą ze sobą - Izzy`ego czy kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 No my raczej pójdziemy w droższe bilety Izzy już nie gra z nimi. Mego ulubieńca, czyli Matta też już nie ma, więc w sumie jadę dla ogółu Ale moja siostra całe życie marzyła o zobaczeniu Duffa, więc jakieś palpitacje serca będą No i cieszę się, że to nie będzie na Narodowym! Tylko na stadionie w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi