andyopole Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2 godziny temu, jkb napisał: Musze sie na Rogue One wybrac, wciaz cos wypada! Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba A ja czekam, czekam. Aż Trump szlaban postawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lestat Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Dnia 12/16/2016 o 18:32, agatenka napisał: KrysiaK Dziękuje jeszcze raz! Sprawdze koniecznie Mountain Creek i Lake Placid Mountain Creek, szkoda czasu, najwyżej na kilka godzin. Ile dni wyjazd? Jeżeli zatrzymasz się np w Rutland to można podjechać do Killington, Okemo, czy nawet Stratton. Jeżeli w Stowe dodatkowo można dojechać do Smugglers i Sugarbush. Troche tansze vouchery kupisz na liftopia.com, Costco też sprzedaje zniżkowe, sklepy ze sprzętem tez często mają nieco tańsze vouchery. Przy 6-7 dniach mozna zaliczyc 2,3 miejsca w Vermoncie, dojazd do Montrealu, hotel w Montrealu stamtąd na 1 dzień do Tremblant, powrót przez Lake Placid. Jeżeli chcesz zatrzymać się tylko w jednej miejscowości ewentualnie można rozważyć Stowe, choc dalej niz Killington. Lub np jedna miejscowość w Vermoncie i Lake Placid. Kolorado jest nieco tańsze jezeli zaplanujesz wyjazd wcześniej, nawet znacznie wcześniej. Najtaniej Winter Park. W Utah jeżeli chcesz zaoszczędzić na noclegach można zatrzymać się w Salt Lake City i niestety dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 6 godzin temu, andyopole napisał: A ja czekam, czekam. Aż Trump szlaban postawi. To sobie troche poczekasz, cos mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 4 godziny temu, lestat napisał: Mountain Creek, szkoda czasu, najwyżej na kilka godzin. Ile dni wyjazd? Jeżeli zatrzymasz się np w Rutland to można podjechać do Killington, Okemo, czy nawet Stratton. Jeżeli w Stowe dodatkowo można dojechać do Smugglers i Sugarbush. Troche tansze vouchery kupisz na liftopia.com, Costco też sprzedaje zniżkowe, sklepy ze sprzętem tez często mają nieco tańsze vouchery. Przy 6-7 dniach mozna zaliczyc 2,3 miejsca w Vermoncie, dojazd do Montrealu, hotel w Montrealu stamtąd na 1 dzień do Tremblant, powrót przez Lake Placid. Jeżeli chcesz zatrzymać się tylko w jednej miejscowości ewentualnie można rozważyć Stowe, choc dalej niz Killington. Lub np jedna miejscowość w Vermoncie i Lake Placid. Kolorado jest nieco tańsze jezeli zaplanujesz wyjazd wcześniej, nawet znacznie wcześniej. Najtaniej Winter Park. W Utah jeżeli chcesz zaoszczędzić na noclegach można zatrzymać się w Salt Lake City i niestety dojazd. Dzięki wielkie. Zdecydowanie przyda się na kolejny wyjazd. Teraz mamy do dyspozycji tylko 5 dni ale zrezygnowaliśmy z północy na koszt Florydy. I tak jedziemy do Polski w lutym na ponad miesiąc więc połączymy przyjemne z pożytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 14 godzin temu, jkb napisał: Musze sie na Rogue One wybrac, wciaz cos wypada! Ja powedrowalem prosto (prawie) z lotniska do kina. Cytuj Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba No to gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 18 godzin temu, jkb napisał: Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 18 godzin temu, jkb napisał: Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba Gratulacje ! Ja Rogue One obejrze pewnie przy jakiejs okazji w samolocie - tak jak poprzednie SW. Do kina mi sie na to isc nie chce, poprzednie bylo niezle ale do magii pierwszych trzech czesci (4-6) to daleko. Troche sie obija o dojenie kasy z fanow SW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 16 minut temu, kzielu napisał: Ja Rogue One obejrze pewnie przy jakiejs okazji w samolocie - tak jak poprzednie SW. Do kina mi sie na to isc nie chce, poprzednie bylo niezle ale do magii pierwszych trzech czesci (4-6) to daleko. Troche sie obija o dojenie kasy z fanow SW... Nie jest tak zle. Wyszedl film mniej cukierkowy i z rozmowy z rezyserem dokrecali wiele scen, zeby wyszedl ciezszy film. Zdecydowanie najblizej mu do 4-6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Dzieki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Dnia 12/19/2016 o 18:51, Joanna30 napisał: Zgłaszajcie to do Admina. 1 Na priv czy jest jakis watek? Na telefonie cytowanie to nie dziala za dobrze. Mam jakies stare cytaty i tej ramki nie idzie usunac a wybrany post do cytowania nie pojawia sie w wiadomosci... A teraz w cytacie jest jakas jedynka, ktorej nie idzie usunac. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi