andyopole Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 2 godziny temu, jkb napisał: Musze sie na Rogue One wybrac, wciaz cos wypada! Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba A ja czekam, czekam. Aż Trump szlaban postawi. Cytuj
lestat Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 Dnia 12/16/2016 o 18:32, agatenka napisał: KrysiaK Dziękuje jeszcze raz! Sprawdze koniecznie Mountain Creek i Lake Placid Mountain Creek, szkoda czasu, najwyżej na kilka godzin. Ile dni wyjazd? Jeżeli zatrzymasz się np w Rutland to można podjechać do Killington, Okemo, czy nawet Stratton. Jeżeli w Stowe dodatkowo można dojechać do Smugglers i Sugarbush. Troche tansze vouchery kupisz na liftopia.com, Costco też sprzedaje zniżkowe, sklepy ze sprzętem tez często mają nieco tańsze vouchery. Przy 6-7 dniach mozna zaliczyc 2,3 miejsca w Vermoncie, dojazd do Montrealu, hotel w Montrealu stamtąd na 1 dzień do Tremblant, powrót przez Lake Placid. Jeżeli chcesz zatrzymać się tylko w jednej miejscowości ewentualnie można rozważyć Stowe, choc dalej niz Killington. Lub np jedna miejscowość w Vermoncie i Lake Placid. Kolorado jest nieco tańsze jezeli zaplanujesz wyjazd wcześniej, nawet znacznie wcześniej. Najtaniej Winter Park. W Utah jeżeli chcesz zaoszczędzić na noclegach można zatrzymać się w Salt Lake City i niestety dojazd. Cytuj
jkb Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 6 godzin temu, andyopole napisał: A ja czekam, czekam. Aż Trump szlaban postawi. To sobie troche poczekasz, cos mi sie wydaje Cytuj
agatenka Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 4 godziny temu, lestat napisał: Mountain Creek, szkoda czasu, najwyżej na kilka godzin. Ile dni wyjazd? Jeżeli zatrzymasz się np w Rutland to można podjechać do Killington, Okemo, czy nawet Stratton. Jeżeli w Stowe dodatkowo można dojechać do Smugglers i Sugarbush. Troche tansze vouchery kupisz na liftopia.com, Costco też sprzedaje zniżkowe, sklepy ze sprzętem tez często mają nieco tańsze vouchery. Przy 6-7 dniach mozna zaliczyc 2,3 miejsca w Vermoncie, dojazd do Montrealu, hotel w Montrealu stamtąd na 1 dzień do Tremblant, powrót przez Lake Placid. Jeżeli chcesz zatrzymać się tylko w jednej miejscowości ewentualnie można rozważyć Stowe, choc dalej niz Killington. Lub np jedna miejscowość w Vermoncie i Lake Placid. Kolorado jest nieco tańsze jezeli zaplanujesz wyjazd wcześniej, nawet znacznie wcześniej. Najtaniej Winter Park. W Utah jeżeli chcesz zaoszczędzić na noclegach można zatrzymać się w Salt Lake City i niestety dojazd. Dzięki wielkie. Zdecydowanie przyda się na kolejny wyjazd. Teraz mamy do dyspozycji tylko 5 dni ale zrezygnowaliśmy z północy na koszt Florydy. I tak jedziemy do Polski w lutym na ponad miesiąc więc połączymy przyjemne z pożytecznym Cytuj
KaeR Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 14 godzin temu, jkb napisał: Musze sie na Rogue One wybrac, wciaz cos wypada! Ja powedrowalem prosto (prawie) z lotniska do kina. Cytuj Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba No to gratulacje! Cytuj
Jackie Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 18 godzin temu, jkb napisał: Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba Gratki Cytuj
kzielu Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 18 godzin temu, jkb napisał: Swoja droga, przysiega za mna, taki ze mnie obywatel Milo w koncu miec to wszystko za soba Gratulacje ! Ja Rogue One obejrze pewnie przy jakiejs okazji w samolocie - tak jak poprzednie SW. Do kina mi sie na to isc nie chce, poprzednie bylo niezle ale do magii pierwszych trzech czesci (4-6) to daleko. Troche sie obija o dojenie kasy z fanow SW... Cytuj
KaeR Napisano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 16 minut temu, kzielu napisał: Ja Rogue One obejrze pewnie przy jakiejs okazji w samolocie - tak jak poprzednie SW. Do kina mi sie na to isc nie chce, poprzednie bylo niezle ale do magii pierwszych trzech czesci (4-6) to daleko. Troche sie obija o dojenie kasy z fanow SW... Nie jest tak zle. Wyszedl film mniej cukierkowy i z rozmowy z rezyserem dokrecali wiele scen, zeby wyszedl ciezszy film. Zdecydowanie najblizej mu do 4-6. Cytuj
KaeR Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Dnia 12/19/2016 o 18:51, Joanna30 napisał: Zgłaszajcie to do Admina. 1 Na priv czy jest jakis watek? Na telefonie cytowanie to nie dziala za dobrze. Mam jakies stare cytaty i tej ramki nie idzie usunac a wybrany post do cytowania nie pojawia sie w wiadomosci... A teraz w cytacie jest jakas jedynka, ktorej nie idzie usunac. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez KaeR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi