ilon Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Lapcie, moj nowy spaceship 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Faaajny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ooo ladny! Faktycznie troche jak spaceship wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oss Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 22 minuty temu, ilon napisał: Lapcie, moj nowy spaceship Co to za bolid? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 mitsubishi eclipse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 1 godzinę temu, ilon napisał: Lapcie, moj nowy spaceship Silnik ? Manual czy auto ? Generalnie spoko samochod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Godzinę temu, Roelka napisał: Ooo ladny! Faktycznie troche jak spaceship wyglada Jak pierwszy raz pojechalismy ogladac to oboje stwierdzilismy, ze to troche jak statek kosmiczny. Od tej pory juz go nazywmy spaceshipem Kzielu - Silnik 2.4l, manual. Troche obawialam sie tego manuala po przyzwyczajeniu sie do automatu, ale jestem pozytywnie zaskoczona. Prowadzi sie fajnie i przyjemnie. Fajny maly samochod dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Lapcie, moj nowy spaceship No ladnie. Kryzys wieku sredniego. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Fiu fiu.... edit: Mitsubishi to dobre, niezawodne samochody. Utrzymuja dobra cene odsprzedazy gdy sie znudza. na szczescie psuja sie rzadko bo oryginalne czesci zamienne maja cene jakby byly pozlacane. Jak dla mnie troche za "twarde" ale mialem kiedys w Polsce Carisme i bylem zadowolniony. Tak sie mojej siostrze podobala ze wydziamdziala i odkupila ja ode mnie. Edytowane 22 Lutego 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 21 minut temu, KaeR napisał: No ladnie. Kryzys wieku sredniego. ;P O czym Ty mowisz Kaer? Jaki kryzys i jaki wiek sredni :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi