KaeR Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 9 godzin temu, ilon napisał: Kaer, to bedziemy swietowac podwojnie! Ja za 2 lata bede juz miec moze nastepna GC Trzeba tylko dozyc. 17 godzin temu, jkb napisał: Kaer powodzenia, ciesze sie ze otwarta masz droge do GC Dzieki. Mam nadzieje, ze prawnik nie bedzie do doopy, bo wsrod znajomych kraza rozne mrozace krew historie, jak im prawnik sp***l sprawe. 9 minut temu, ilon napisał: Dzieki Andy! Ty jedyny na tym swiecie jeszcze o mnie pamietasz. E tam, widzialem dzis samochod jak Twoj i sobie o Tobie pomyslalem. ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Chciałbym powiesić fotkę ale każą mi się skontaktować z działem technicznym. Czyim, qrna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Kaer, o kurcze! To juz dwie osoby na tym swiecie! Swoja droga pewnie kierowca nie byl taki fajny jak ja, heheh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 21 godzin temu, andyopole napisał: Dłużyły mnie się weekendy bez forum i Ilonki.... andy uważaj, bo jeszcze inne kobiety na tym forum zaczną być zazdrosne . Kaer to ile ta cała procedura może potrwać? 2 lata? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 haneczko, jestem już w tym wieku że kobiet się nie boję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 9 minut temu, haneczka019 napisał: Kaer to ile ta cała procedura może potrwać? 2 lata? Zalezy od priority date. 18-24 miesiecy tyle mnie wiecej wychodzi. :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 48 minut temu, KaeR napisał: Zalezy od priority date. 18-24 miesiecy tyle mnie wiecej wychodzi. :\ To cierpliwości życzę i trzymam kciuki, żeby wszystko gładko poszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 15 minut temu, haneczka019 napisał: To cierpliwości życzę i trzymam kciuki, żeby wszystko gładko poszło . Dzięki, ale i tak w tym roku wygrywam w loterii. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 1 minutę temu, KaeR napisał: Dzięki, ale i tak w tym roku wygrywam w loterii. :-D Hahaha, a no tak, o tym nie pomyślałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 3 godziny temu, KaeR napisał: Zalezy od priority date. 18-24 miesiecy tyle mnie wiecej wychodzi. :\ Ale EB-2 jest current przecież ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi