Gość Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 6 godzin temu, ilon napisał: Ja nie bylam, ale slyszalam ze tam Walking Dead kreca. Jakbym mieszkala w poblizu to bym dorabiala sobie jako statystka. I nawet charakteryzacji duzo by nie musieli na mnie nakladac.. Oo to ciekawa jestem czy robią jakieś wycieczki po planie czy sprzedają jakieś pamiątki.. Mąż by się ucieszył. dla mnie walking dead stało się nudne po dwóch sezonach. Teraz to jest bardziej ludzie vs ludzie a zombie są tam gdzieś w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 To co wymienila Amy i oss (z naciskiem na akwarium), a do tego Fox Theatre oraz Cobb Energy Performing Arts Centre. Jeszcze np Six Flags jezeli lubicie takie rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) World of Coca-Cola, wycieczka po CNN Studio. Edytowane 1 Marca 2017 przez KrysiaK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 oops :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dzięki wszystkim za propozycję. zobaczymy co uda się zwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Co tam u forumowiczow slychac w nowym miesiacu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Matko jedyna! Juz marzec. te miesiace zapierdzielaja w zawrotnym tempie. Wczoraj okazalo sie ze nie mam raka (bylo podejrzenie) wiec jeszcze jakis czas pomarudze na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Andy, Ty nie mozesz miec raka ani zadnej innej choroby! Wszystko ok? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Oj moge, moge. Wczoraj bylem jednym z kilku mezczyzn na mamografii. Niestety nie cancer bo pani doktor bardzo fajna, wiecej sie nie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 A niech ten rok juz minie. Jak dla mnie wcale dobrze sie nie zaczal i co chwila klody pod nogi Ja juz jestem gotowa podziekowac temu 2017 i przywitac 2018. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi