Gość Napisano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Haha, pewnie tak. Na końcu kazała mi dzwonić do ambasady niemieckiej i się dowiadywać wszystkiego. jak mówię, była tak pewna ze aż się przez moment martwilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontrol Napisano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Nadal nie potrzeba wizy do mieszkania w Niemczech. jakby co, heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Dziękuję. XD ja wiem że przeciętny Amerykanin nie musi takich rzeczy wiedzieć Ale jednak osoba która zarabia na życie udzielając takich informacji mogłaby się trochę orientować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Zawsze w takiej sytuacji należy mądralę poprosić o źródło jej szerokiej wiedzy. Jeśli odpowie że słyszała na zawodach wrestlingu to wiele wyjaśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Obejrzałam właśnie Logana. Jak nie lubię X-Menow to ten film naprawdę mi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Ja też nie przepadam za tym a wolverine był też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Aaaa czemu te weekendy tak szybko mijaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Teraz, ilon napisał: Aaaa czemu te weekendy tak szybko mijaja? Bo co dobre to szybko się kończy . U mnie za to bezsenna noc, to jest dopiero problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Haneczka, walnij sobie jakas setke to zaraz zasniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 2 minuty temu, ilon napisał: Haneczka, walnij sobie jakas setke to zaraz zasniesz raczej nie, coś ostatnio mój organizm nie toleruje alkoholu. No może poza odrobiną wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi