andyopole Napisano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 A ja w ramach wolnej soboty postawiłem sobie szklarnie. Nieduza, 6x8 feet. Dostalem rozsade salaty ale nie wsadziłem bo po południu zrobil się tak silny wiatr ze miałem obawy o to ze mi szklarnia odleci do sasiadow. Na szczęście mocowania wytrzymaly. Z sadzeniem salaty postanowiłem poczekać pare dni żeby się ziemia w srodku nieco ogrzala. Zasialem tez paprykę w skrzynce, jak się uprawa powiedzie będzie co zapakować w słoiki na zime. Zamowilem tez drzewko figowe, niestety, pierwsze owocowanie za trzy-, cztery lata. Mam nadzieje ze Najwyzszy pozwoli doczekać i sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Wszystkiego najlepszego naszym forumowym Paniom. Mowia ze to komunistyczne swieto ale zal przepuscic okazje do bezkarnego buziaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 13 minut temu, andyopole napisał: Wszystkiego najlepszego naszym forumowym Paniom. Dolaczam sie. A ja dostalem wezwanie do wymiany poduszki powietrznej od strony pasazera, wiec dopoki tego nie zrobie, przyjmuje zgloszenia na przejazdzke ze mna dla Waszych tesciowych. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 He he, mam podobna oferte. Dostalem jakies dwa lata temu recall na moje auto bo ponoc prawe drzwi "lubia" sie same otworzyc w czasie jazdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Love you, guys! A w Polsce manify -- tez popierane przez super facetow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 (edytowane) Godzinę temu, KaeR napisał: Dolaczam sie. A ja dostalem wezwanie do wymiany poduszki powietrznej od strony pasazera, wiec dopoki tego nie zrobie, przyjmuje zgloszenia na przejazdzke ze mna dla Waszych tesciowych. ;> Kaer, przyjedz gdzies niedaleko mnie, spotkamy sie i poszalejemy na drogach Tylko wtedy do wymiany to bylby chyba caly przod... Dziekuje panowie! Edytowane 8 Marca 2017 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 3 godziny temu, ilon napisał: Kaer, przyjedz gdzies niedaleko mnie, spotkamy sie i poszalejemy na drogach Tylko wtedy do wymiany to bylby chyba caly przod... Ha, ja to sie nawet wybieram do MD za kilka tygodni, ale patrzac po zdjeciach z Twojej okolicy, to chyba do tej bardziej cywilizowanej czesci. Ja to sobie moim samochodem zbytnio nie poszaleje, bo to nie taki chick magnet jak Twoj. Civic 2009 to tak jak byc ksiegowym sredniego szczebla w sredniej wielkosci firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Dziękuje bardzo za życzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 3 godziny temu, KaeR napisał: Ha, ja to sie nawet wybieram do MD za kilka tygodni, ale patrzac po zdjeciach z Twojej okolicy, to chyba do tej bardziej cywilizowanej czesci. Ja to sobie moim samochodem zbytnio nie poszaleje, bo to nie taki chick magnet jak Twoj. Civic 2009 to tak jak byc ksiegowym sredniego szczebla w sredniej wielkosci firmie. Kaer gdzie bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi