Łukasz90 Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 W Polsce zmianę czasu mamy dopiero za tydzień. Ameryka to jednak w wszystkim szybsza od Polski Cytuj
kzielu Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 26 minut temu, Łukasz90 napisał: W Polsce zmianę czasu mamy dopiero za tydzień. Ameryka to jednak w wszystkim szybsza od Polski A nie za dwa tygodnie czasem ? Cytuj
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Godzinę temu, kzielu napisał: A nie za dwa tygodnie czasem ? Tak, za dwa tygodnie. Cytuj
KaeR Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Jak ja nie cierpię wiosennej zmiany czasu. Prawie 12-ta a ja dopiero wstaję. Mam nadzieję, że Trump zniesie zmianę czasu. Edytowane 12 Marca 2017 przez KaeR Cytuj
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) 5 minut temu, KaeR napisał: Jak ja nie cierpię wiosennej zmiany czasu. Prawie 12-ta a ja dopiero wstaję. Mam nadzieję, że Trump zniesie zmianę czasu. Też nie lubię i uważam że to niepotrzebne. Jednak zysk w postaci dłuższego letniego dnia pozwala mi nie liczyć na Trumpa w tym temacie. Chociaż jako wielbiciel Putina może się na taki krok zdecydować, Rosja już chyba od dwóch lat nie zmienia czasu. No i u mnie też już późno, 8.32am. Edytowane 12 Marca 2017 przez andyopole Cytuj
kzielu Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 13 minut temu, KaeR napisał: Jak ja nie cierpię wiosennej zmiany czasu. Prawie 12-ta a ja dopiero wstaję. Mam nadzieję, że Trump zniesie zmianę czasu. A ja k***a mac dwa razy na to wystawilem. Dzisiaj, raz, drugi raz w niedziele rano za dwa tygodnie, jak bede wracal z PL lotem o 6:20am WAW-CDG (i dalej do CVG). Cytuj
Patipitts Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Hehe my mieszkamy pol godziny od alabamy, tam zreszta mamy najbliższe większe miasto. I jest różnica czasu godzinę, zawsze mam taki mętlik w głowie bo czesto z sąsiadka jeździmy tam w weekendy na flea market, ona sprzedaje ręcznie robiona biżuterię a ja sie szwędam i poluję na jakies okazje zawsze jak wracam to jest mi dziwnie, zwłaszcza jak wracamy, w Alabamie jest jeszcze jasno a w domu juz ciemno i godzina ucieka niby tylko a sie czuje jakby conajmniej ze 3 uciekły. Cytuj
KaeR Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 2 godziny temu, kzielu napisał: A ja k***a mac dwa razy na to wystawilem. Dzisiaj, raz, drugi raz w niedziele rano za dwa tygodnie, jak bede wracal z PL lotem o 6:20am WAW-CDG (i dalej do CVG). Ale przynajmniej sobie podrozujesz. My cierpimy bez powodu. ;\ Cytuj
ilon Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Mi tam zmiana czasu pasuje, bo moze w koncu bede troche widziala tego slonca w ciagu dnia i bede mogla chodzic na dluzsze spacery albo biegi z psami. Tak to musialam wracac zanim sie robi ciemno, bo balam sie ze je zgubie. Cytuj
KaeR Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Napisano 12 Marca 2017 Teraz, ilon napisał: Mi tam zmiana czasu pasuje, bo moze w koncu bede troche widziala tego slonca w ciagu dnia i bede mogla chodzic na dluzsze spacery albo biegi z psami. Tak to musialam wracac zanim sie robi ciemno, bo balam sie ze je zgubie. Widzialem dziś słońce. Przereklamowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi