Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
26 minut temu, Łukasz90 napisał:

W Polsce zmianę czasu mamy dopiero za tydzień. Ameryka to jednak w wszystkim szybsza od Polski :P

A nie za dwa tygodnie czasem ?

Napisano (edytowane)

Jak ja nie cierpię wiosennej zmiany czasu. Prawie 12-ta a ja dopiero wstaję. Mam nadzieję, że Trump zniesie zmianę czasu. 

Edytowane przez KaeR
Napisano (edytowane)
5 minut temu, KaeR napisał:

Jak ja nie cierpię wiosennej zmiany czasu. Prawie 12-ta a ja dopiero wstaję. Mam nadzieję, że Trump zniesie zmianę czasu. 

Też nie lubię i uważam że to niepotrzebne. Jednak zysk w postaci dłuższego letniego dnia pozwala mi nie liczyć na Trumpa w tym temacie. Chociaż jako wielbiciel Putina może się na taki krok zdecydować, Rosja już chyba od dwóch lat nie zmienia czasu.

No i u mnie też już późno, 8.32am.

Edytowane przez andyopole
Napisano
13 minut temu, KaeR napisał:

A ja k***a mac dwa razy na to wystawilem. Dzisiaj, raz, drugi raz w niedziele rano za dwa tygodnie, jak bede wracal z PL lotem o 6:20am WAW-CDG (i dalej do CVG). 

Napisano

Hehe my mieszkamy pol godziny od alabamy, tam zreszta mamy najbliższe większe miasto. I jest różnica czasu godzinę, zawsze mam taki mętlik w głowie bo czesto z sąsiadka jeździmy tam w weekendy na flea market, ona sprzedaje ręcznie robiona biżuterię a ja sie szwędam i poluję na jakies okazje :P zawsze jak wracam to jest mi dziwnie, zwłaszcza jak wracamy, w Alabamie jest jeszcze jasno a w domu juz ciemno i godzina ucieka niby tylko a sie czuje jakby conajmniej ze 3 uciekły.

Napisano
2 godziny temu, kzielu napisał:

A ja k***a mac dwa razy na to wystawilem. Dzisiaj, raz, drugi raz w niedziele rano za dwa tygodnie, jak bede wracal z PL lotem o 6:20am WAW-CDG (i dalej do CVG). 

Ale przynajmniej sobie podrozujesz. :( My cierpimy bez powodu. ;\

Napisano

Mi tam zmiana czasu pasuje, bo moze w koncu bede troche widziala tego slonca w ciagu dnia i bede mogla chodzic na dluzsze spacery albo biegi z psami. Tak to musialam wracac zanim sie robi ciemno, bo balam sie ze je zgubie. 

Napisano
Teraz, ilon napisał:

Mi tam zmiana czasu pasuje, bo moze w koncu bede troche widziala tego slonca w ciagu dnia i bede mogla chodzic na dluzsze spacery albo biegi z psami. Tak to musialam wracac zanim sie robi ciemno, bo balam sie ze je zgubie. 

Widzialem dziś słońce. Przereklamowane.