Łukasz90 Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 W Polsce zmianę czasu mamy dopiero za tydzień. Ameryka to jednak w wszystkim szybsza od Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 26 minut temu, Łukasz90 napisał: W Polsce zmianę czasu mamy dopiero za tydzień. Ameryka to jednak w wszystkim szybsza od Polski A nie za dwa tygodnie czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Godzinę temu, kzielu napisał: A nie za dwa tygodnie czasem ? Tak, za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Jak ja nie cierpię wiosennej zmiany czasu. Prawie 12-ta a ja dopiero wstaję. Mam nadzieję, że Trump zniesie zmianę czasu. Edytowane 12 Marca 2017 przez KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) 5 minut temu, KaeR napisał: Jak ja nie cierpię wiosennej zmiany czasu. Prawie 12-ta a ja dopiero wstaję. Mam nadzieję, że Trump zniesie zmianę czasu. Też nie lubię i uważam że to niepotrzebne. Jednak zysk w postaci dłuższego letniego dnia pozwala mi nie liczyć na Trumpa w tym temacie. Chociaż jako wielbiciel Putina może się na taki krok zdecydować, Rosja już chyba od dwóch lat nie zmienia czasu. No i u mnie też już późno, 8.32am. Edytowane 12 Marca 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 13 minut temu, KaeR napisał: Jak ja nie cierpię wiosennej zmiany czasu. Prawie 12-ta a ja dopiero wstaję. Mam nadzieję, że Trump zniesie zmianę czasu. A ja k***a mac dwa razy na to wystawilem. Dzisiaj, raz, drugi raz w niedziele rano za dwa tygodnie, jak bede wracal z PL lotem o 6:20am WAW-CDG (i dalej do CVG). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Hehe my mieszkamy pol godziny od alabamy, tam zreszta mamy najbliższe większe miasto. I jest różnica czasu godzinę, zawsze mam taki mętlik w głowie bo czesto z sąsiadka jeździmy tam w weekendy na flea market, ona sprzedaje ręcznie robiona biżuterię a ja sie szwędam i poluję na jakies okazje zawsze jak wracam to jest mi dziwnie, zwłaszcza jak wracamy, w Alabamie jest jeszcze jasno a w domu juz ciemno i godzina ucieka niby tylko a sie czuje jakby conajmniej ze 3 uciekły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 2 godziny temu, kzielu napisał: A ja k***a mac dwa razy na to wystawilem. Dzisiaj, raz, drugi raz w niedziele rano za dwa tygodnie, jak bede wracal z PL lotem o 6:20am WAW-CDG (i dalej do CVG). Ale przynajmniej sobie podrozujesz. My cierpimy bez powodu. ;\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Mi tam zmiana czasu pasuje, bo moze w koncu bede troche widziala tego slonca w ciagu dnia i bede mogla chodzic na dluzsze spacery albo biegi z psami. Tak to musialam wracac zanim sie robi ciemno, bo balam sie ze je zgubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Teraz, ilon napisał: Mi tam zmiana czasu pasuje, bo moze w koncu bede troche widziala tego slonca w ciagu dnia i bede mogla chodzic na dluzsze spacery albo biegi z psami. Tak to musialam wracac zanim sie robi ciemno, bo balam sie ze je zgubie. Widzialem dziś słońce. Przereklamowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi