andyopole Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 5 minut temu, jkb napisał: Roboty jest od cholery, na nic czasu nie ma... A w czwartek bedzie padac snieg No to dla Ciebie niemal jak raj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) U mnie dzisiaj pada snieg. Lato wraca w piatek... Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 A u nas w Polsce cieplusio. Dzisiaj okna pomylam czeka mnie jutro powtórka, a poza tym całe swieta na mojej głowie bo moja mama złamała w sobotę rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Patipitts napisał: A u nas w Polsce cieplusio. Dzisiaj okna pomylam czeka mnie jutro powtórka, a poza tym całe swieta na mojej głowie bo moja mama złamała w sobotę rękę Ufff! Życze mamie szybkiego powrotu do zdrowia! A co u was mowia? Swieta ciepłe? Lece na swieta i sie zastanawiam jakie ciuchy ze sobą zabrać Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez pelasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Dzwoniła dziś moja siostra, w pld. zach. Polsce cieplutko, Wielkanoc tez ma być ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Dzięki Andy, wiesz jak to jest z kobieta i jej ubraniami jak zwykle nie mam w co sie ubrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Wiesz, my, jako wzrokowcy nie mamy nic przeciwko temu abyście chodziły ubrane w zupełnie nic... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 11 godzin temu, pelasia napisał: Ufff! Życze mamie szybkiego powrotu do zdrowia! A co u was mowia? Swieta ciepłe? Lece na swieta i sie zastanawiam jakie ciuchy ze sobą zabrać Dzieki Palasiu u nas niby zapowiadają przelotne opady a nawet nocny przymrozek w sobotę ale my mieszkamy we wschodniej Polsce czyli na największym wypizdowie kończę wlasnie moje okna, potem zabieram sie za inne porządki... a jeszcze mi sie w promocji trafiła fucha- pilnowanie trójki dzieciaków w soboty i środy... przynajmniej nie bede sie nudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Dnia 3/31/2017 o 17:14, Amy napisał: Kilka miesiecy chyba przy dobrych wiatrach, ja obstawiam conajmniej rok dobrze, ze nie muszę jeździc tak często do centrum, współczuje tym co musza A rzeczywistość jest całkiem inna:https://www.citylab.com/transportation/2017/04/what-happened-to-atlantas-carmageddon/521805/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Widział ktoś, gdzieś, ciepłą wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi