KaeR Napisano 1 Września 2017 Zgłoś Napisano 1 Września 2017 19 godzin temu, pelasia napisał: Nie ma po co juz brac udzialu w loterii gratulacje! Dzieki! A tam! Zawsze mozna sie zglosic. 18 godzin temu, quarterback87 napisał: Ja się tam nie wiem Kaer z czego się cieszysz, ale się cieszę razem z Tobą Gratuluję. Szczerze mowiac ciesze sie z dlugiego weekendu. Jak zreszta wiekszosc na tym forum. Cytuj
vlade Napisano 1 Września 2017 Zgłoś Napisano 1 Września 2017 A ja zawsze uwazalem, ze dla milosnikow flaczkow jest osobne miejsce w piekle a przynajmniej w czyscu. ;P A golonki? Tylko takiej prawdziwej, peklowanej i gotowanej, z całym tłuszczem, a nie cywilizowanych pork shanks. Takiej co jak Japończyk ja zamówi to robi zdjęcie, płaci rachunek i wychodzi od razu z lokalu (autentyczny przypadek). Czernina pewnie tez Ci nie leży Cytuj
jkb Napisano 1 Września 2017 Zgłoś Napisano 1 Września 2017 Tydzien wolnego! I pogoda sie taka piekna zrobila Cytuj
andyopole Napisano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2017 3 godziny temu, KaeR napisał: A ja zawsze uwazalem, ze dla milosnikow flaczkow jest osobne miejsce w piekle a przynajmniej w czyscu. ;P Jako milosnik flakow (robionych wlasnorecznie) widze ze bedziemy tam mieli fajne towarzystwo... Cytuj
andyopole Napisano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2017 2 godziny temu, jkb napisał: Tydzien wolnego! I pogoda sie taka piekna zrobila U mnie tez piekny weekend sie zapowiada. Temperatura over 100F (38C). Pomimo tego ze ekstremalne temperatury na mnie nie dzialaja negatywnie, ani upaly, ani mroz to jednak grzeje juz za dlugo. Od czerwca ani kropli deszczu. Lasy plona dookola, zalatuje spalenizna. Cytuj
quarterback87 Napisano 2 Września 2017 Zgłoś Napisano 2 Września 2017 Dnia 2017-09-01 o 19:42, andyopole napisał: ... to jednak grzeje juz za dlugo... Poczekaj aż Cię za flaczki zaczną grzać . Leć do PL, u mnie w małopolsce dzisiaj było 16'C, na dolnym śląsku pewnie niewiele cieplej. Cytuj
Jackie Napisano 3 Września 2017 Zgłoś Napisano 3 Września 2017 Dziś smażymy powidła. W naszej okolicy nie jest łatwo upolować węgierki, wczoraj obczaiłam je na farmer's market i kupiłam duzy kosz. Przepiękne, b. dojrzałe i slodkie, póki co wygląda na to że nawet cukru nie trzeba będzie dodawać. Cytuj
andyopole Napisano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Września 2017 Smażenia powidel jest tylko dla cierpliwych ludzi. Pamiętaj żeby Cie nie podkusiło i nie podkręcaj ognia bo przypalisz. Cytuj
Patipitts Napisano 3 Września 2017 Zgłoś Napisano 3 Września 2017 U nas juz po wszystkim pogoda była świetna, chociaż dzien przed było zimno i wiało a dzisiaj od rana leje imprezka sie udała, było cudownie, jedzenie pyszne, goście chyba zadowoleni 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.