andyopole Napisano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2017 7 minut temu, Roelka napisał: Gratulacje! Piękna suknia i wianek. Pan mlody tak smutno wygląda. A z czego się cieszyć? Wolności koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Pati, SLICZNIE wygladasz! Ta suknia - no cudo. Naprawde, super zdjecia, slub tez napewno byl super, gratuluje. (Jestem na tyle stara, ze nie moge sie doczekac slubu wlasnych dzieci, a w miedzyczasie wzruszam sie slubami obcych, lol.) Wishing you THE BEST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Najlepszego na nowej drodze życia! Sukienka rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Dziękuje wszystkim zeby nie było ze poślubiłam zgreda- on sie uśmiecha tylko stresa miał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Gratulacje! Duzo szczescia, milosci i cierpliwosci! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amy Napisano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Mam nadzieje, ze Irma dojdzie na FL slabsza niz przewiduja, chociaz z tego co mowia to ma to byc katastroficzny huragan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2017 2 godziny temu, Amy napisał: Mam nadzieje, ze Irma dojdzie na FL slabsza niz przewiduja, chociaz z tego co mowia to ma to byc katastroficzny huragan. Mam szwagierkę w Houston, a teściową w szpitalu w West Palm Beach... mąż chodzi po ścianach Dopiero co wrócił z Florydy gdzie był odwiedzić mamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Niestety Irma przesunela sie troche na zachod. Godzine temu ogloszono mandatory evacuations dla Palm Beach County. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aiglon Napisano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Nie dla całego, tylko strefy zagrożenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2017 niestety możliwe ze Irma lub Jose (albo oba) nas smyrnie w południowej GA Tesciowa sie szykuje i przygotowuje na ewentualna ewakuacje. Znajomi którzy sa z nami na kampie maja gorzej bo mieszkają w Naples na Florydzie i maja mieszkanie na parterze na szczescie sa tu cała rodzina ale dobytek i auto zostały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi