andyopole Napisano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Września 2017 7 minut temu, Roelka napisał: Gratulacje! Piękna suknia i wianek. Pan mlody tak smutno wygląda. A z czego się cieszyć? Wolności koniec. Cytuj
katlia Napisano 4 Września 2017 Zgłoś Napisano 4 Września 2017 Pati, SLICZNIE wygladasz! Ta suknia - no cudo. Naprawde, super zdjecia, slub tez napewno byl super, gratuluje. (Jestem na tyle stara, ze nie moge sie doczekac slubu wlasnych dzieci, a w miedzyczasie wzruszam sie slubami obcych, lol.) Wishing you THE BEST! Cytuj
agatenka Napisano 4 Września 2017 Zgłoś Napisano 4 Września 2017 Najlepszego na nowej drodze życia! Sukienka rewelacja Cytuj
Patipitts Napisano 5 Września 2017 Zgłoś Napisano 5 Września 2017 Dziękuje wszystkim zeby nie było ze poślubiłam zgreda- on sie uśmiecha tylko stresa miał 2 Cytuj
ilon Napisano 5 Września 2017 Zgłoś Napisano 5 Września 2017 Gratulacje! Duzo szczescia, milosci i cierpliwosci! :* Cytuj
Amy Napisano 6 Września 2017 Zgłoś Napisano 6 Września 2017 Mam nadzieje, ze Irma dojdzie na FL slabsza niz przewiduja, chociaz z tego co mowia to ma to byc katastroficzny huragan. Cytuj
Jackie Napisano 6 Września 2017 Zgłoś Napisano 6 Września 2017 2 godziny temu, Amy napisał: Mam nadzieje, ze Irma dojdzie na FL slabsza niz przewiduja, chociaz z tego co mowia to ma to byc katastroficzny huragan. Mam szwagierkę w Houston, a teściową w szpitalu w West Palm Beach... mąż chodzi po ścianach Dopiero co wrócił z Florydy gdzie był odwiedzić mamę. Cytuj
KrysiaK Napisano 8 Września 2017 Zgłoś Napisano 8 Września 2017 Niestety Irma przesunela sie troche na zachod. Godzine temu ogloszono mandatory evacuations dla Palm Beach County. Cytuj
Aiglon Napisano 8 Września 2017 Zgłoś Napisano 8 Września 2017 Nie dla całego, tylko strefy zagrożenia... Cytuj
Patipitts Napisano 8 Września 2017 Zgłoś Napisano 8 Września 2017 niestety możliwe ze Irma lub Jose (albo oba) nas smyrnie w południowej GA Tesciowa sie szykuje i przygotowuje na ewentualna ewakuacje. Znajomi którzy sa z nami na kampie maja gorzej bo mieszkają w Naples na Florydzie i maja mieszkanie na parterze na szczescie sa tu cała rodzina ale dobytek i auto zostały... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi