AdamZ Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 1 hour ago, pelasia said: No troche sie nogi uginaja, jak człowiek sie do takich wiadomości obudzi E tam U mnie to w jednym miescie jest jakis atak co chwila Cytuj
kzielu Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 Godzinę temu, cee napisał: ISIS przyznaje się do ataku w Las Vegashttps://goo.gl/8iqnNY Wysłane przez @updayPL A Ty w to wierzysz ? Czy tylko postanowiles trollowac na forum ? (bo - z calym szacunkiem - trzeba byc kompletnym idiota ze gosc po 50-ce byl w jakikolwiek sposob zwiazany z ISIS - ktore sie zawsze przyzna do kazdej jednej strzelaniny). Kolejny bialy terrorysta - ktory - razem z innymi - zabil wiecej niz ludzi niz wszyscy imigranci / ISIS itp razem wzieci. Cytuj
cee Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 Nie zawodzisz Oczywiście biały człowiek nie może się "zradykalizowac" .Koment na twoim poziomie panie omega. Cytuj
RobertNYc Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 3 godziny temu, Roelka napisał: No i kolejne mass shooting. :/ Mnie to jedno zastanawia: ile jeszcze sztuk Hamerykanów będzie musiało pôjść do piachu, by komuś w tym pojeb...m kraju w końcu zaświtała w łepetynie myśl że czas skończyć a przynajmniej mocno ograniczyć tą hamerykańską "złotą wolność" jeśli chodzi o powszechny dostęp do broni. A jak komu się mój wniosek nie podobie, to se pomyśl nad tym: -takie strzelanki NIGDY nie zdarzają się tam będzie dostęp do broni jest mocno limitowany-jak dla przykładu NYC. Cytuj
quarterback87 Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 Robert, dlaczego w Szwajcarii jest powszechny dostęp do broni i jakoś nie słychać o takich jatkach w tym kraju??? Cytuj
Patipitts Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 1 minutę temu, RobertNYc napisał: Mnie to jedno zastanawia: ile jeszcze sztuk Hamerykanów będzie musiało pôjść do piachu, by komuś w tym pojeb...m kraju w końcu zaświtała w łepetynie myśl że czas skończyć a przynajmniej mocno ograniczyć tą hamerykańską "złotą wolność" jeśli chodzi o powszechny dostęp do broni. A jak komu się mój wniosek nie podobie, to se pomyśl nad tym: -takie strzelanki NIGDY nie zdarzają się tam będzie dostęp do broni jest mocno limitowany-jak dla przykładu NYC. Jak ktos chce to sobie zawsze wniesie... jak było w Orlando? A w Europie zakaz broni to sie siekierkami posiłkują. Cytuj
cee Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 Al o ciężarówkami zakazać jazdy również Cytuj
pelasia Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 Teraz, Patipitts napisał: A w Europie zakaz broni to sie siekierkami posiłkują. Tylko siekiera nie jesteś w stanie zrobić toego, czego dokonał koleś w vegas. Ja nie bardzo jestem w stanie pojąć, w czym automatyczna broń jest potrzebna takiemu Kowalskiemu czy Smithowi.... 1 Cytuj
Gość Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 Według mnie jak ktoś będzie chciał zdobyć broń- legalnie czy nielegalnie to zawsze sobie poradzi. Jak prawo zakaze to kupią na jakimś czarnym rynku. Nie wiem co w głowie takich psychopatow siedzi. Ale zakazy sprzedaży broni nic nie pomogą, taki psychol zrobi i tak co będzie chciał. Rzeczywiście w USA sięgną po broń, w Europie po noże czy inne środki. To już kwestia.. hm, kulturowa? Cytuj
kzielu Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 8 minut temu, cee napisał: Nie zawodzisz Oczywiście biały człowiek nie może się "zradykalizowac" . Koment na twoim poziomie panie omega. To raczej Twoj na twoim zwyklym poziomie - sensacyjny komentarz bez zadnych faktycznych podstaw i od razu wrzucasz na forum zeby uzasadnic jakas bezsensowna teze... Jezeli posiadalbys odrobine zdrowego rozsadku i uczciwosci, to wrzucilbys link do artykulow (ktore sa dostepne od dobrych kilku godzin) ktore dementuja te bzdury... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi