katlia Napisano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2017 23 minuty temu, karina napisał: Pozniej powiedzieli, ze moze sobie cos ...wymyslilam? Typowe meskie myslenie ze glupia baba cos sobie wymyslila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2017 19 godzin temu, rzecze1 napisał: Słynny civil rights lawyer z Chicago... Could it be?... No nie Nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2017 31 minut temu, Jackie napisał: No nie Nie ten Szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Ja ostatnio zmienialam siec z Verizona na Sprint i z kimkolwiek nie rozmawialam, mialam wrazenie, ze wszyscy to tacy 'mile panie i panowie'.. Chcieli mi wcisnac jakiegos nowszego iphona, ale przed pojsciem tam przestudiowalam ich strone internetowa i wiedzialam, ze moge sie przeniesc z iphonem 5s. W sklepie albo tego nie wiedzieli, albo udawali ze nie wiedza. W kazdym badz razie byli zaskoczeni, ze ja to wiedzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2017 (edytowane) 3 godziny temu, karina napisał: Najpierw zadzwonili na moj tel i stwierdzili, ze dzwoni. Pozniej nawet udalo sie go odebrac. Pozniej powiedzieli, ze moze sobie cos ...wymyslilam? Pokazalm im wyciagi z mojego T-mobile account i pytam: prosze spojrzec - cale mnostwo polaczen po 4, 5 sekund pozniej ponownie ten sam numer dzwoni. Na co mily Pan z mina idioty a dlaczego ktos nie zdecydowal sie z Pania od razu porozmawiac tylko dzwonil po raz drugi? BO JA TYCH DZWONIACYCH NIE SLYSZALAM! Dlatego dzwonili po raz drugi, trzeci itd. ja dalej odbieralam i dalej mnie nie slyszeli. Mily Pan: moze telefon miala Pani sciszony? Ja: Nie. Telefon caly czas mam ustawiony tak ja teraz. Mily Pan: To moze zasiegu nie bylo? Ja: Zrobilam screenshots - prosze spojrzec, perfekcyjny zasieg. Mily Pan: No tak. A czy zauwazyla pani jeszcze cos dziwnego co dzialo sie z telefonem? Ja; Na przyklad co? Mily Pan: No nie wiem, dlatego pytam. Nagrzewal sie szybko, nie mogla Pani slyszec ludzi ktorzy dzwonili. Ja: Tak, wlasnie to zauwazylam! Nie slyszalam ludzi, ktorzy dzwonili! Mily Pan: To dziwne, bo ja teraz slysze jak dzwonimy na Pani telefon.. Ja; Czy Pan naprawde mysli, ze ja nie mam nic do roboty i przychodze sobie do T-mobile, bo w domu sie nudze? Widzi Pan te polaczenia? Ponad 230 polaczen trwajacych 3-5 sekund. Czy to jest normalne? Mily Pan: No nie do konca normalne, ale moze zasiegu nie bylo... I take my se pogadali (z naciskiem na "se") .... Cos sie poprawilo, teraz nie slysze 2,3 rozmow na dzien - moze rzeczywiscie, tak jak piszesz, mieli problem ze swoja siecia... No to widzę, że t-mobile wszędzie utrzymuje jednakowe standardy. Ja akurat się zastanawiam gdzie przenieść swoje polskie i niemieckie numery, bo szkoda mi zdrowia na użeranie się z t-debile Edytowane 6 Października 2017 przez quarterback87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Października 2017 25 minut temu, quarterback87 napisał: No to widzę, że t-mobile wszędzie utrzymuje jednakowe standardy. Ja akurat się zastanawiam gdzie przenieść swoje polskie i niemieckie numery, bo szkoda mi zdrowia na użeranie się z t-debile Pomimo uzerania się z T-Mobile i tak z nimi zostaje z uwagi na międzynarodowe usługi i ok. $48/linia przy trzech numerach za unlimited. Uzeranie się z nimi jest jak grypa. Od czasu do czasu trzeba przez nią przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Chciałam powiedziec ze... udajemy sie z deszczowej północy na deszczowe południe nocujemy dzisiaj w Maryland, @ilonchyba twoje rejony zgubiliśmy sie niestety i krążyliśmy w poszukiwaniu hotelu jakas godzinę, ale w koncu sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 @Patipitts O kurcze, gdzie byliscie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Spaliśmy w okolicy Aberdeen. Rano wyjechaliśmy ale musieliśmy nastepnym zjazdem znowu zjechać ze względu na pogodę. Jesteśmy w White Marsh, juz prawie przy Baltimore, pewnie do rana bo opłaciliśmy dobę hotelowa. Na drodze jest tragedia, bardzo słaba widoczność i leje a my jedziemy na dwa auta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Dnia 10/6/2017 o 16:22, KaeR napisał: Pomimo uzerania się z T-Mobile i tak z nimi zostaje z uwagi na międzynarodowe usługi i ok. $48/linia przy trzech numerach za unlimited. Uzeranie się z nimi jest jak grypa. Od czasu do czasu trzeba przez nią przejść. Czytasz w moich myslach... 3 telefony, unlimited i uslugi miedzynarodowe - dakladnie tak... Grypa... stomach virus... grype lzej przechodzilam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi