ilon Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2017 @BartekWSH u mnie to niektore krejzole tak maja domy udekorowane, ze az strach przejezdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Ja czesto wstawialam tiki torches na Halloween -- dzieciaki uwielbialy efekt ognia, i to byl tani/szybki sposob na udekorowanie domu. Ale ostatnio tiki torches zrobily sie modne wsrod nazistow i bialych supremacistow (wiem, tak sie nie mowi, lol) -- dzieki bogu jade do Meksyku na Dia de los Muertos, i nie musze sie martwic czy nadal sa politycznie poprawne Edytowane 16 Października 2017 przez katlia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2017 48 minut temu, katlia napisał: Ja czesto wstawialam tiki torches na Halloween -- dzieciaki uwielbialy efekt ognia, i to byl tani/szybki sposob na udekorowanie domu. Ale ostatnio tiki torches zrobily sie modne wsrod nazistow i bialych supremacistow (wiem, tak sie nie mowi, lol) -- dzieki bogu jade do Meksyku na Dia de los Muertos, i nie musze sie martwic czy nadal sa politycznie poprawne To ciekawe. Możesz katlia rozwinąć temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Ten temat? http://money.cnn.com/2017/08/14/news/companies/tiki-torches-charlottesville/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2017 1 godzinę temu, katlia napisał: Ten temat? http://money.cnn.com/2017/08/14/news/companies/tiki-torches-charlottesville/index.html Dziękuję, poczytam sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Koniec urlopu. Rano pakuje Paprykarza i fruuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Bon voyage, andy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2017 55 minut temu, katlia napisał: Bon voyage, andy! Dzięki! W Ciupagowie mam 1h40min na przesiadke. Boję się że trochę malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2017 10 godzin temu, andyopole napisał: Dzięki! W Ciupagowie mam 1h40min na przesiadke. Boję się że trochę malo. W sumie latasz czesto - Global Entry !!!!! przejscie przez CBP i wyjscie na zewnatrz terminala 5 na ORD zajelo mi (i absolutnie nie przesadzam) 5 minut - oczywiscie majac tylko i wylacznie podreczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2017 1 godzinę temu, kzielu napisał: W sumie latasz czesto - Global Entry !!!!! przejscie przez CBP i wyjscie na zewnatrz terminala 5 na ORD zajelo mi (i absolutnie nie przesadzam) 5 minut - oczywiscie majac tylko i wylacznie podreczny. Niestety, mam walizkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi