jkb Napisano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2017 6 godzin temu, kzielu napisał: W sumie latasz czesto - Global Entry !!!!! przejscie przez CBP i wyjscie na zewnatrz terminala 5 na ORD zajelo mi (i absolutnie nie przesadzam) 5 minut - oczywiscie majac tylko i wylacznie podreczny. Polecam Nexus. Nie dosc, ze o polowe tanszy niz Global Entry, to jeszcze masz dodatkowo przywileje przy wjezdzie / wlocie do Kanady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 No I doopa. Samolot z CPH zrobił godzinę opóźnienia i zabrakło mi 10 minut. Teraz lecę do SFO, potem PDX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Kup sobie sourdough bread na lotnisku do tego paprykarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 13 minut temu, katlia napisał: Kup sobie sourdough bread na lotnisku do tego paprykarza No co Ty. Paprykarz jest dla Ilonki. Ja nie biorę do ust tego paskudztwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 No to kup dla siebie! Przyznam ze paprykarza nigdy nie jadlam... W dziecinstwie bylam straszny niejadek, a teraz jest tyle wspanialego jedzenia w Polsce, po co jesc z puszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 1 minutę temu, katlia napisał: No to kup dla siebie! Przyznam ze paprykarza nigdy nie jadlam... W dziecinstwie bylam straszny niejadek, a teraz jest tyle wspanialego jedzenia w Polsce, po co jesc z puszek Są różne pomysły na kulinarny orgazm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 (edytowane) No i w domciu. W piecu napalone, woda się grzeje. Zaraz wanna i relaks. Rekordowy trip, 31 godzin! Edytowane 18 Października 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 13 minut temu, andyopole napisał: No i w domciu. W piecu napalone, woda się grzeje. Zaraz wanna i relaks. Rekordowy trip, 31 godzin! Łuuuu!!! Współczuję. To teraz faktycznie relaks się szanownemu andyemu należą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 17 godzin temu, andyopole napisał: No co Ty. Paprykarz jest dla Ilonki. Ja nie biorę do ust tego paskudztwa! Hahha oh Andy, powiedzialabym cos ale nie wypada tak na publicznym forum Welcome back! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2017 17 minut temu, ilon napisał: Hahha oh Andy, powiedzialabym cos ale nie wypada tak na publicznym forum Welcome back! Paprykarz w walizce, walizka nie wiadomo gdzie. Obiecali za najpóźniej jutro mnie dogoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi