andyopole Napisano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dla żołnierza, szczególnie na oddalonej placówce militarnej każdy dzień jest ostatnim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 No i po swiecie dziekczynienia Skoro w nowym domu, to musielismy indora upiec dla najblizszej rodziny, i wyszedl znakomicie! Na pieciodniowy weekend rowniez nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Jak ktos chce true Black Friday experience - polecam Cabela's . Walmart czy Best Buy to sie nie umywa... Zajechalem o 4:45 (otwarcie o 5am) - przede mna jakies 500 ludzi i policja przed wejsciem na wszelki wypadek. Wszedlem, kupilem co chcialem i jak wychodzilem to koniec kolejki dopiero wchodzil do sklepu natomiast bylo spokojnie, bez bijatyk i strzelania ;-) Rozdawali kolejkowiczom nagrody (dostalem $10 gift card) i kawe/goraca czekolade... Osobicie to nigdy nie zrywam sie o nieludzkiej porze zeby dostac crocsy czy inny 4k TV, ale akurat ten deal byl warty sprobowania a sklep 10 minut ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 No to pochwal się co warte było zerwania się przed świtem. Jakaś pukawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Ja zaszalałam online: na stronie Macy's był mikser Kitchenaid za 179 dolarów, kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 Cóż. My kupiliśmy zestaw VR do PS4. 100 dolarów taniej niż normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) Godzinę temu, andyopole napisał: No to pochwal się co warte było zerwania się przed świtem. Jakaś pukawka? Pukawki też ale ja konkretnie po ammo w wiaderkach. tansze niż cokolwiek innego. Jackie - a ten KitchenAid to jaki bo zainteresowany jestem... Edytowane 24 Listopada 2017 przez kzielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) 24 minuty temu, kzielu napisał: Pukawki też ale ja konkretnie po ammo w wiaderkach. tansze niż cokolwiek innego. Jackie - a ten KitchenAid to jaki bo zainteresowany jestem... Moja opinia o Kitchen Aid. Podkreślam moja! Pożyczyłem kiedyś od przyjaciół aby przetestować przed ewentualnym zakupem. Jak dla mnie zbyt ciężki, ta wada daje także zaletę stabilnosci. Cholernie drogie przystawki no i generalnie wysoka cena. Zajmuje dużo miejsca. O negatywnym wyniku testów zdecydowało co innego, po wsypaniu skladnikow i wlaczeniu mikseru na najniższą prędkość mialem kuchnie do sprzatania. Większa czesc mąki wyfrunela... No dobra, wystarczy tych argumentów bo nakupiles amunicji i możesz mieć inne zdanie a ja trzymam się swojej opinii twardo. Edytowane 24 Listopada 2017 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 (edytowane) 7 godzin temu, kzielu napisał: Jackie - a ten KitchenAid to jaki bo zainteresowany jestem... Macy's ma potworną stronkę do linkowania Wejdź na https://www.macys.com/shop/kitchen/kitchenaid-appliances?id=29422&edge=hybrid&cm_kws=kitchenaid i poszukaj KitchenAid KSM105GBC 5 Qt. Stand Mixer With Glass Bowl & Flex Edge Beater, przecenioną z $349.99 na $179.99. Są tylko 3 kolory, ja kupiłam srebrny. Miałam kupić wersję Artisan bo ma mocniejszego kopa i cudne kolory do wyboru, ale stwierdzilismy z mężem że wystarczy nam 300W. Edit: już ich nie ma, wykupione! Edytowane 25 Listopada 2017 przez Jackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2017 3 godziny temu, Jackie napisał: Ja zaszalałam online: na stronie Macy's był mikser Kitchenaid za 179 dolarów, kupiłam Ja tez, ale z Best Buy za $199 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi