andyopole Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 27 minut temu, ilon napisał: Wlasnie skonczylam. Prawie $850 im wisze. Chyba musze tez zrobic zbiorke na FB z dopiskiem zbieramy na taxy dla Ilonki. Ja mam innego pomysła! Zarejestrujmy partnership. Skorzystamy na podatkach, obazwei. 1 Cytuj
pelasia Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 1 minutę temu, andyopole napisał: Ja mam innego pomysła! Zarejestrujmy partnership. To zabrzmiało jak układ matrymonialny. Uważaj, bo Cię żona z torbami puści. 2 Cytuj
ilon Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 9 minut temu, andyopole napisał: Ja mam innego pomysła! Zarejestrujmy partnership. Skorzystamy na podatkach, obazwei. Co nie zmienia faktu, ze i tak bede musiala zaplacic i tak Cytuj
quarterback87 Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 28 minut temu, ilon napisał: Co nie zmienia faktu, ze i tak bede musiala zaplacic i tak No to i tak zapłacisz, ale może Andy na tym zyska. Pomyśl czasem o innych Cytuj
andyopole Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 2 godziny temu, ilon napisał: Co nie zmienia faktu, ze i tak bede musiala zaplacic i tak 2017 to juz historia, nic sie nie da zrobic wstecz. Ale w 2018 zostanie na wakacje, zabierzesz tego pseudorasiste do cieplych krajow. Cytuj
andyopole Napisano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 2 godziny temu, pelasia napisał: To zabrzmiało jak układ matrymonialny. Uważaj, bo Cię żona z torbami puści. Czyja? Cytuj
ilon Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2018 (edytowane) 40 minut temu, andyopole napisał: 2017 to juz historia, nic sie nie da zrobic wstecz. Ale w 2018 zostanie na wakacje, zabierzesz tego pseudorasiste do cieplych krajow. LOL, urwalam z nim kontakt, po tym jak napisal do mojego innego kolegi, zeby go poinformowac, ze rywalizuja o jedna dziewczyne. Wiec uwazaj Andy zebys nie dostal niedlugo smsa z kierunkowym z MD z ostrzezeniem, zebys nie wysylal mi paczek czy cos Edytowane 19 Stycznia 2018 przez ilon 1 Cytuj
andyopole Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2018 5 godzin temu, ilon napisał: LOL, urwalam z nim kontakt, po tym jak napisal do mojego innego kolegi, zeby go poinformowac, ze rywalizuja o jedna dziewczyne. Wiec uwazaj Andy zebys nie dostal niedlugo smsa z kierunkowym z MD z ostrzezeniem, zebys nie wysylal mi paczek czy cos Przestraszyłem się i już nic nie wyślę! Cytuj
andyopole Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2018 Dnia 17.01.2018 o 23:52, motorolnik napisał: Mam doktorat z chemii organicznej więc dla mnie kumaryna jest jedna. Nie ma jednej "na trutki" a drugiej do wódki. Tu nawet nie ma izomerii optycznej ani racematów. Prośba o poradę, panie PhD @motorolnik Co polecasz do dokładnego mycia szkła laboratoryjnego? Cytuj
andyopole Napisano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2018 Podwórkowe adventures na dziś zakończone. Troche ogarnalem ogrodek, jeszcze za mokro na niwelacje jesiennego kopania, niech podeschnie. Zrobiłem porządek że starymi niepotrzebnym donicami, wysypałem z nich ziemię a ozdobna trawę wsadziłem do gruntu. Donice, zgodnie z obietnicą podarowalem sasiadce. Żonkile już mają ładne pąki. Parę ciepłych dni i będzie kolorowo. Po tych moich chorobskach jestem niestety niezdolny do większego fizycznego wysiłku. Kiedyś mogłem kopać rowy zgodnie z ogolnowojskową zasadą czasoprzestrzeni, "stąd do ósmej wieczorem". Teraz jak ten dziadek na wycugu, mogę pozamiatac podwórko, wyklepac kosę czy skręcać miotły. Do kopania już niezbyt się nadaję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi