Gość Napisano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2018 Taka ciekawostka: idąc do kina na terenie bazy wojskowej (prawie każda ma swoje kino) za każdym razem przed filmem grają hymn. Cała sala musi wstać i okazać szacunek. Zawsze mnie to dziwi patriotyzm w nietypowych miejscach. Cytuj
andyopole Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Niby miłe i godne naśladowania ale jak mówią starzy górale w Arizonie, nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu. Nadużywanie prowadzi do dewaluacji. Tak jak znak STOP na każdym możliwym skrzyżowaniu. Jaki procent kierowcow wykonuje przepisowy, pełny stop? edit: wkrótce będzie tak, najpierw hymn a później film o durnym prezydencie. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez andyopole 1 Cytuj
pelasia Napisano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: ... wkrótce będzie tak, najpierw hymn a później film o durnym prezydencie. Juz nie strasz. Horrorów nie lubie 3 Cytuj
andyopole Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2018 4 minuty temu, pelasia napisał: Juz nie strasz. Horrorów nie lubie Nie ma nic lepszego jak wystraszona kobieta wpadająca w w ramiona obrońcy! 1 Cytuj
pelasia Napisano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2018 Andy widze, ze masz system obcykany Cytuj
andyopole Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2018 1 minutę temu, pelasia napisał: Andy widze, ze masz system obcykany Lata praktyki moja droga, długie lata. No, teraz praktyki mniej ale teoria została. Mógłbym jakiś teaching prowadzic... 1 Cytuj
ilon Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 Happy Hump Day kochani forumowicze? Co tam, jak tam? Napiszcie cos optymistycznego! Cytuj
Gość Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 48 minut temu, ilon napisał: Happy Hump Day kochani forumowicze? Co tam, jak tam? Napiszcie cos optymistycznego! Jeszcze dwa dni i weekend ? W piatek mamy rocznice slubu, wybieramy sie na kolejny hike po gorach i lasach i zamkach. ( https://en.wikipedia.org/wiki/Eltz_Castle ) Cytuj
jkb Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 My w sobote stawiamy plot (a raczej nam stawiaja), a za kilka tygodni instalacja systemu irygacji trawnika. Mam dosc wlasnorecznego podlewania trawy po jednym sezonie Cytuj
kzielu Napisano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2018 17 minut temu, jkb napisał: My w sobote stawiamy plot (a raczej nam stawiaja), a za kilka tygodni instalacja systemu irygacji trawnika. Mam dosc wlasnorecznego podlewania trawy po jednym sezonie Ale po co podlewac ? Moja zona ma teorie ze jak sie nie podlewa to sie robi mocniejsza i w sumie poki to co dziala - moze nie wygladac za pieknie w czasie bardziej suchego lata ale nie umiera. Szkoda wody. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi