katlia Napisano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Tak, Francja/Argentyna to bylo swietne. A teraz Urugway -- oni dominuja, przynajmniej w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 13 godzin temu, katlia napisał: Dobra, ale jakbys chcial do daj znac. @Jackie tez. Mam wiecej niz uzywam wiec chetnie Wam przesle do wyprobowania. Dzięki, ale w tym roku już chyba nie potrzebujemy Tym niemniej skorzystam z rady i zakupię na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Po trwających miesiące rozmyślaniach co kupić mężowi na urodziny zdecydowałam się nabyć parasol firmy Davek. Dziś przyszła paczka. Oglądam, macam, i nadziwić się nie mogę jakie cudeńko! Kupiłam wersję z wbudowanym "szukaczem" który można połączyć ze smartfonem w razie gdy się parasol gdzieś zawieruszy. Do czego to doszło Z drugiej strony to taka odrobina luksusu za stosunkowo nieduże pieniądze. Z innej beczki: lecę do Polszy 30-go sierpnia. Przywieźć coś komuś? Naturalnie coś czego nie ma tutaj, np. kosmetyki pewnych firm itp. katlia szykuj się na mały zestaw kosmetyków IOSSI który obiecałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Nasza firmę dotknal wczoraj efekt wojen celnych Trumpa. Otoz rocznie zuzywamy w produkcji ok 40-50 tysiecy drutow o dlugosci 4 stóp i grubosci 18 Ga. Teraz Europejczycy wyjaśnią ile to bedzie w jednostkach metrycznych. Wracając do meritum, dostawca jest firma, która ten drut rozwija z rolki, prostuje i tnie na długość 48 inch. Wczoraj boss zamawiał dostawę do produkcji na przyszły sezon. Dotychczas cena wynosiła 9.5 centa a teraz 19.5 centa za sztukę. Ekonomiczną "korzysc" odniosą farmerzy, żelazny elektorat Trumpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Ktoś dzisiaj świętuje? :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 10 minut temu, Roelka napisał: Ktoś dzisiaj świętuje? :p Ja. Leżę! Jest 6.31am. Jak już sie wyleżę będę konczyl podloge w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 11 minut temu, Roelka napisał: Ktoś dzisiaj świętuje? :p U nas w sumie była wigilia 4 lipca świętowana. Dziecko poszło w paradzie dokoła przedszkola wczoraj, country club ulicę od nas wczoraj zrobił pokaz fajerwerków, oglądaliśmy go z własnego ogródka, dzisiaj może machniemy hotdogi w stylu polskim, takie, gdzie parówki się szuka w tonie surówek i 4 lipca zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 16 minut temu, Roelka napisał: Ktoś dzisiaj świętuje? :p A u Ciebie pewnie była akademia ku czci" w kinie garnizonowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 20 minut temu, andyopole napisał: A u Ciebie pewnie była akademia ku czci" w kinie garnizonowym? Pewnie jakas byla. Oprocz tego garnizon organizuje duza impreze plenerowa + fajerwerki, wiec moze sie wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 (edytowane) U mnie 7 rok pod rząd to samo: cook out z hamburgerami, hot dogami wszelkich maści i kiełbaskami, oraz arbuz a wieczorem jedziemy nad jezioro na fajerwerki, w to samo miejsce. Moze uda sie troche jeszcze lepszych fotek porobić: https://ibb.co/dPLfMdhttps://ibb.co/jTkEgdhttps://ibb.co/cYhS1d https://ibb.co/gu6n1d Edytowane 4 Lipca 2018 przez Patipitts 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi