andyopole Napisano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 20 minut temu, pelasia napisał: Ja w PL kiedys znałam Filipinkę, która miała męża Polaka, on grubo po 40 ona ledwo po 20( dziecko mieli wspólne).Wyglądała bardzo młodo, wiec tak troche jak z ojcem... Pamietam była tak szczęśliwa i tak sie zachwycała tym swoim mężem. Oh i ah! Miłość wieku nie widzi W ubieglym tygodniu jezdzili na interview. Do San Francisco. Nie bardzo kumam dlaczego ale nie bede pytal. Bardzo sympatyczna i pracowita dziewczyna. Ten moj sasiad mial straszny bardak w domu, posprzatala mu, wymalowala w srodku. Pieknie zrobila trawniki i kwiaty przed domem. Podobno gotowac nie umie ale Amerykanin przyzwyczajony jesc byle co wiec nie widze zeby mu brzuszysko sie zmniejszylo. Niedawno pytala mnie czy bylbym zainteresowany bo ma na Filipinach siostre chetna na wyjazd, 26 lat stara. Cytuj
ilya_ Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Godzinę temu, margherita_s napisał: Uwielbiam "90 day fiance"! Wiem, ze malo ambitne show, ale czlowiek czasem potrzebuje sie "odmozdzyc" moj maz tez to nawet polubil i czekamy na kolejny sezon to teraz trwa...co niedziele od 6 pm ! Wczoraj byl 1 odcinek... Cytuj
ilya_ Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: wymalowala w srodku hydraulike tez ogarnela ? Cytuj
andyopole Napisano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 19 minut temu, ilya_ napisał: hydraulike tez ogarnela ? No comments. Cytuj
pelasia Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Niedawno pytala mnie czy bylbym zainteresowany bo ma na Filipinach siostre chetna na wyjazd, 26 lat stara. Andy ty sie lepiej pochwal jaka odpowiedź jej dałeś... co forum się zjeżdża na wesele ? Cytuj
andyopole Napisano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 @pelasia To jest sprzeczne z moimi zasadami. Ta dziewczyna jest mlodsza od mojej corki. 1 Cytuj
jkb Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2018 2 godziny temu, ilya_ napisał: hydraulike tez ogarnela ? 5 godzin temu, Roelka napisał: Ja nie mogę oglądać tego programu. Za duzo "second hand embarrassment. ":p O to! Ten zwrot! Wlasnie to odczuwam gdy ogladam ten serial Cytuj
margherita_s Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 16 godzin temu, ilya_ napisał: to teraz trwa...co niedziele od 6 pm ! Wczoraj byl 1 odcinek... To jeszcze nie to. Od 5 sierpnia jest 'Before 90 days", to taki prequel do "90 days fiance". Cytuj
pelasia Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 Naprawde ciągną temat jak tylko się da. Moim zdaniem " Before..." to już trochę na siłę. Ale co ja wiem... 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2018 Chciałam powiedzieć, że koncerty Eda Sheerana wymiatają. Ja pierdzielę, co za talent! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi