andyopole Napisano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2018 Gdyby ktoś wybierał się do Oregonu. https://www.oregonlive.com/clackamascounty/index.ssf/2018/09/woman_found_dead_near_mount_ho_1.html Teraz trwa obława na to biedne stworzenie. Cytuj
jkb Napisano 13 Września 2018 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 20 godzin temu, andyopole napisał: No to super jest, panie Kowalski, pojedziecie na urlop w pazdzierniku. Urlop latem troche mija sie z celem - na zewnatrz upaly, dojazd do roboty niezly bo szkoly pozamykane, porzadne AC w biurze! No i jak piszesz - wodka ciepla 1 Cytuj
cee Napisano 13 Września 2018 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 Trzymajcie się tam na tym wschodnim wybrzeżu. Cytuj
Jackie Napisano 13 Września 2018 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 A my wczoraj wróciliśmy z wakacji w Polsce Mężowi bardzo się podobało, zwłaszcza ceny Katlia, dawaj adres na priv, mam dla ciebie trochę fajnych polskich kosmetyków. 1 Cytuj
andyopole Napisano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2018 5 godzin temu, Jackie napisał: A my wczoraj wróciliśmy z wakacji w Polsce Mężowi bardzo się podobało, zwłaszcza ceny Katlia, dawaj adres na priv, mam dla ciebie trochę fajnych polskich kosmetyków. Slubny pierwszy raz w Polsce? Cytuj
Jackie Napisano 13 Września 2018 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 1 minutę temu, andyopole napisał: Slubny pierwszy raz w Polsce? Pierwszy, ale już zapowiedział że nie ostatni 1 Cytuj
andyopole Napisano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2018 5 minut temu, Jackie napisał: Pierwszy, ale już zapowiedział że nie ostatni Ha ha. Polska - piekny kraj na urlop! Cytuj
mola Napisano 13 Września 2018 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 6 godzin temu, cee napisał: Trzymajcie się tam na tym wschodnim wybrzeżu. Wszystkie główne stacje telewizyjne wysłały głównych prowadzących i nadają wiadomości z plaż w NC. Dzisiaj pewnie będzie prowadzenie głównych wydań wiadomości będąc przywiązanym do drzewa, jutro live z oka huraganu. Strasznie mnie bawią apele pt. ludzie nie wychodźcie z domu, wypowiadane przez kogoś, kto ledwie stoi na zewnątrz. Ale trzeba być w centrum wydarzeń, bo inaczej widz nie uwierzy Tym forumowiczom co z okolic Florence - stay safe! Cytuj
pelasia Napisano 13 Września 2018 Zgłoś Napisano 13 Września 2018 9 godzin temu, Jackie napisał: A my wczoraj wróciliśmy z wakacji w Polsce Mężowi bardzo się podobało, zwłaszcza ceny Katlia, dawaj adres na priv, mam dla ciebie trochę fajnych polskich kosmetyków. Mąż mężem, ale powiedz jakie Twoje wrażenia. Z tego co pamietam, to pisałaś, ze Ciebie na polskiej ziemi kupę czasu nie było. Dużo sie zapewne dla Ciebie pozmieniało! Cytuj
andyopole Napisano 14 Września 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Września 2018 1 godzinę temu, pelasia napisał: Mąż mężem, ale powiedz jakie Twoje wrażenia. Z tego co pamietam, to pisałaś, ze Ciebie na polskiej ziemi kupę czasu nie było. Dużo sie zapewne dla Ciebie pozmieniało! No tak, mąż mężem. Wystarczy jego CC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi