Gusia21 Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Podrzuć trochę tego ciepła do centralnej Polski, Łodzi Jakbym miała przenieść się kiedyś na stałe do USA to tylko tam, gdzie cały rok jest ciepło Cytuj
pelasia Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 6 minut temu, Gusia21 napisał: Podrzuć trochę tego ciepła do centralnej Polski, Łodzi Jakbym miała przenieść się kiedyś na stałe do USA to tylko tam, gdzie cały rok jest ciepło Oh ja tez kiedys tak myslalam, a teraz to uwielbiam jesień i zime Chyba stara się robię i upały już mi nie pasują. CO jest pod tym względem doskonale Cytuj
Gość Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 11 minut temu, Gusia21 napisał: Podrzuć trochę tego ciepła do centralnej Polski, Łodzi Jakbym miała przenieść się kiedyś na stałe do USA to tylko tam, gdzie cały rok jest ciepło Fajnie sie mowi, dopoki naprawde nie musisz zyc, pracowac, etc w takim klimacie. Cytuj
ilon Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 5 minut temu, Roelka napisał: Fajnie sie mowi, dopoki naprawde nie musisz zyc, pracowac, etc w takim klimacie. Dokladnie. Ja tez lubie lato i ciepelko, ale czasem funkcjonowac w taka pogode i pracowac to jest czasem masakra. Zwlaszcza jak sie ubierzesz do roboty i ubrania sie do ciebie lepia w trakcie samego dojscia do samochodu i dojazdu do biura. A potem w biurze AC nastawiona na najzimniej jak tylko idzie. I tak w kolo macieju. Cytuj
Paulina_89 Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 (edytowane) Ja kiedy pracowalam w klimie rozkreconej na maxa, a na dworze byl ukrop, zabieralam ze soba maly przenosny grzejnik, ktory wygladal jak glosnik, wiec nikt nawet nie zauwazyl ze go mam na biurku :-) wiec moglam sobie spokojnie siedziec w krotkim rekawku Edytowane 1 Października 2018 przez Paulina_89 Cytuj
Patipitts Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 W ME tez zaczęło pizdzic. Łapie każdą chłodną chwile bo juz za pare dni powrót do ukropu chociaż przez chwile ponosze długie spodnie i bluzy zeby pochować je do stycznia Cytuj
cee Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 Ja tez w szortach chodze. Chyba, ze zejdzie gdzies ponizej 10 stopni Z rana w PL jest ok 5st I patrzą się jak na głupka widząc mnie w krótkich portkach Cytuj
Łukasz90 Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 U mnie rano jest przymrozek -4 Cytuj
jkb Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 3 godziny temu, mola napisał: Natomiast w centralnym IL cały czas lato... tak wygląda bieżący tydzień w prognozie O kurde, wspolczuje. Tak niedaleko a taka roznica 2 godziny temu, Roelka napisał: Fajnie sie mowi, dopoki naprawde nie musisz zyc, pracowac, etc w takim klimacie. No chyba, ze jak @Paulina_89 lubisz hot and steamy. Pewnie Floryda najlepsza Godzinę temu, cee napisał: Z rana w PL jest ok 5st I patrzą się jak na głupka widząc mnie w krótkich portkach W koncu pogoda ladna to i szorty mozna nosic Cytuj
cee Napisano 1 Października 2018 Zgłoś Napisano 1 Października 2018 W koncu pogoda ladna to i szorty mozna nosic Zwłaszcza że w ciągu dnia rośnie do ok 20 Ja tam wolę upały. Tegoroczne lato podobało mi się baaardzo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi