Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest jakiś temat zbiorczy "jadę na wycieczkę, polecane miejsca, pomysły..."? 

Często trafiam na ciekawe propozycje jakichś wypraw. Może podpiąć temat o podróżach  w tym dziale ;)

Dziś trafiłem na to

https://www.simplemost.com/here-is-the-ultimate-road-trip-across-the-united-states/

Chyba że to ogólnie znane jest, a tylko mi się wydaje że warte przeczytania :P

Napisano
16 godzin temu, andyopole napisał:

To ja poprosze na Msg PRZED IMPREZA, do akceptacji!  :)

Andy, przeciez jak ja bym worek na smieci ubrala to i tak bym wygladala przeslicznie :D 

• Upvote 1
Napisano
5 godzin temu, ilon napisał:

Andy, przeciez jak ja bym worek na smieci ubrala to i tak bym wygladala przeslicznie :D 

W to nie watpie ani chwili. Ale akceptacji ktos starszy wiekiem i niejako, sila rzeczy, doswiadczony zyciowo powinien dokonac… :D

Napisano
3 godziny temu, Paulina_89 napisał:

Jak ktos mi mowi, ze nie rozumie, to uzywam mowy ciala ... jesli ktos dalej mowi “no English” ... to mi cycki opadaja... bo mam ochote powiedziec “it’s not English, it’s body language, dumbass” 

Moze chcial po prostu 'mowe ciala' jeszcze raz zobaczyc ;)

Z drugiej strony, mnie dobijalo na poczatku jak na moje "nie rozumiem" ludzie powtarzali  uzywajac dokladnie tej samej intonacji, te same slowa i z taka sama predkoscia.

Napisano
8 godzin temu, Paulina_89 napisał:

Jak ktos mi mowi, ze nie rozumie, to uzywam mowy ciala ... jesli ktos dalej mowi “no English” ... to mi cycki opadaja... bo mam ochote powiedziec “it’s not English, it’s body language, dumbass” 

Może ty ciałem mówisz "po angielsku" i nawet o tym nie wiesz :D

Napisano
20 godzin temu, andyopole napisał:

W to nie watpie ani chwili. Ale akceptacji ktos starszy wiekiem i niejako, sila rzeczy, doswiadczony zyciowo powinien dokonac… :D

Nawet jakby akceptacji nie bylo to i tak ubieram. Nawet skarpety na ta okazje zamowilam na amazonie, wiec zobacz jaka jestem serious w tym roku z tym halloween :D 

• Like 1