andyopole Napisano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Października 2018 5 minut temu, haneczka019 napisał: ilon uważaj, bo będziesz mieć szlaban na wyjścia . Dekolt bedzie za maly - z akceptacji nici... Cytuj
cee Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Napisano 16 Października 2018 Jest jakiś temat zbiorczy "jadę na wycieczkę, polecane miejsca, pomysły..."? Często trafiam na ciekawe propozycje jakichś wypraw. Może podpiąć temat o podróżach w tym dziale Dziś trafiłem na to https://www.simplemost.com/here-is-the-ultimate-road-trip-across-the-united-states/ Chyba że to ogólnie znane jest, a tylko mi się wydaje że warte przeczytania Cytuj
ilon Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Napisano 16 Października 2018 16 godzin temu, andyopole napisał: To ja poprosze na Msg PRZED IMPREZA, do akceptacji! Andy, przeciez jak ja bym worek na smieci ubrala to i tak bym wygladala przeslicznie 1 Cytuj
jkb Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Napisano 16 Października 2018 5 godzin temu, ilon napisał: Andy, przeciez jak ja bym worek na smieci ubrala to i tak bym wygladala przeslicznie Cytuj
andyopole Napisano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 16 Października 2018 5 godzin temu, ilon napisał: Andy, przeciez jak ja bym worek na smieci ubrala to i tak bym wygladala przeslicznie W to nie watpie ani chwili. Ale akceptacji ktos starszy wiekiem i niejako, sila rzeczy, doswiadczony zyciowo powinien dokonac… Cytuj
Paulina_89 Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Napisano 16 Października 2018 Jak ktos mi mowi, ze nie rozumie, to uzywam mowy ciala ... jesli ktos dalej mowi “no English” ... to mi cycki opadaja... bo mam ochote powiedziec “it’s not English, it’s body language, dumbass” Cytuj
vlade Napisano 17 Października 2018 Zgłoś Napisano 17 Października 2018 3 godziny temu, Paulina_89 napisał: Jak ktos mi mowi, ze nie rozumie, to uzywam mowy ciala ... jesli ktos dalej mowi “no English” ... to mi cycki opadaja... bo mam ochote powiedziec “it’s not English, it’s body language, dumbass” Moze chcial po prostu 'mowe ciala' jeszcze raz zobaczyc Z drugiej strony, mnie dobijalo na poczatku jak na moje "nie rozumiem" ludzie powtarzali uzywajac dokladnie tej samej intonacji, te same slowa i z taka sama predkoscia. Cytuj
haneczka019 Napisano 17 Października 2018 Zgłoś Napisano 17 Października 2018 18 godzin temu, ilon napisał: Andy, przeciez jak ja bym worek na smieci ubrala to i tak bym wygladala przeslicznie Cytuj
haneczka019 Napisano 17 Października 2018 Zgłoś Napisano 17 Października 2018 8 godzin temu, Paulina_89 napisał: Jak ktos mi mowi, ze nie rozumie, to uzywam mowy ciala ... jesli ktos dalej mowi “no English” ... to mi cycki opadaja... bo mam ochote powiedziec “it’s not English, it’s body language, dumbass” Może ty ciałem mówisz "po angielsku" i nawet o tym nie wiesz . Cytuj
ilon Napisano 17 Października 2018 Zgłoś Napisano 17 Października 2018 20 godzin temu, andyopole napisał: W to nie watpie ani chwili. Ale akceptacji ktos starszy wiekiem i niejako, sila rzeczy, doswiadczony zyciowo powinien dokonac… Nawet jakby akceptacji nie bylo to i tak ubieram. Nawet skarpety na ta okazje zamowilam na amazonie, wiec zobacz jaka jestem serious w tym roku z tym halloween 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi