katlia Napisano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 7 minut temu, andyopole napisał: O szóstej wieczorem wylatam do Polski. Gdy pomyślę ile godzin w samolocie spędzę to już mi się nie chce. Woo-hoo! Bon voyage, Andy. Maly (albo wiekszy) drink w samolocie, sluchawki na uszy, poduszeczka pod glowe -- i zaraz dolecisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: O szóstej wieczorem wylatam do Polski. Gdy pomyślę ile godzin w samolocie spędzę to już mi się nie chce. Ale zazdro! Baw sie dobrze i przywiez nam cos dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Dzięki za zyczenia. Nie znam szofera, nie usne w samolocie. Pozdrawiam z powietrza. PDX do SFO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Acha. Nie drinkuje w samolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Już jestem w Monachium. Jeszcze jeden skok do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Już jestem w Monachium. Jeszcze jeden skok do Wrocławia. przez pomylke przeczytalem: "jeszcze "jeden" i skok do wroclawia" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 A ja chciałam powiedzieć że nic tak świątecznie nie nastraja jak dzieciątko własne, które patrząc Ci głęboko w oczy wylewa kubek z wodą na Twojego laptopa... wesołych analogowych świąt wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 I to głębokie pragnienie chęci zatrzymania czasu gdy na Twoich oczach twój Iphone X (jak na filmie w Slo-Mo) zsuwa się z blatu i ... jego szybka rozpryskuje się na podłodze na kawałki. Moje też analogowe. Wesołych Świąt wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 56 minut temu, mola napisał: A ja chciałam powiedzieć że nic tak świątecznie nie nastraja jak dzieciątko własne, które patrząc Ci głęboko w oczy wylewa kubek z wodą na Twojego laptopa... No bo co to znaczy ze przed kompem siedzisz a nie zabawiasz dzieciatka wlasnego... zupelnie Twoja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 34 minuty temu, katlia napisał: No bo co to znaczy ze przed kompem siedzisz a nie zabawiasz dzieciatka wlasnego... zupelnie Twoja wina. No właśnie to dzieciątko binge’owało świnkę peppę. Ale moja wina. Przyniosłam picie i poprosiłam żeby był ostrożny. Na co syn spojrzał i widocznie stwierdził że „o tak mam nie robić?” Naprawa 10 dni roboczych plus święta. Komputer służbowy jeszcze przedziera się przez uczelnianą biurokrację, także do roboty idę z kalkulatorem i suwakiem logarytmicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi