andyopole Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 38 minut temu, ilon napisał: A ja dostalam moje W2 i z ciekawosci puscilam przez Turbotaxa ale jeszcze nie wyslalam. W tym roku nie musze placic IRSowi i bardzo mnie to cieszy! Podziękuj PDT na Twitter. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 1 minute ago, andyopole said: Podziękuj PDT na Twitter. .. Ale to czy trzeba oddawac cos IRSowi to kwestia dobrze zlozonego W-4... Za nim @ilon podziekuje za cokolwiek, niech sprawdzi czy podatku bylo mniej niz w zeszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Moja doplata w tamtym roku wynikala z tego, ze postanowilam sie rozwiesc blisko konca roku, a podatki z wyplaty mialam odciagane jakbym byla married. Ale porownam sobie dokladnie kwoty jakie zaplacilam za 2017 razem z doplata i ile zaplacilam w 2018 a potem na Twiterze bede dziekowac Edytowane 15 Stycznia 2019 przez ilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Pomaranczowy napewno sie ucieszy gdy docenisz na Twitter jego niespotykana inteligencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Yay! Wlasnie dowiedzialam się, ze moje drug screening i background check zostaly sfinalizowane, i za kilka dni zaczynam prace na uczelni wyższej! Spelnilo się moje nauczycielskie marzenie 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 43 minuty temu, margherita_s napisał: Yay! Wlasnie dowiedzialam się, ze moje drug screening i background check zostaly sfinalizowane, i za kilka dni zaczynam prace na uczelni wyższej! Spelnilo się moje nauczycielskie marzenie Gratuluje. Pisz o wrazeniach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 49 minut temu, margherita_s napisał: Yay! Wlasnie dowiedzialam się, ze moje drug screening i background check zostaly sfinalizowane, i za kilka dni zaczynam prace na uczelni wyższej! Spelnilo się moje nauczycielskie marzenie Gratulacje! życzę powodzenia i realizacji w nowej pracy! U mnie tez sie zaczyna cos dziac, ale póki co cicho sza, zeby nie zapeszać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Godzinę temu, margherita_s napisał: Yay! Wlasnie dowiedzialam się, ze moje drug screening i background check zostaly sfinalizowane, i za kilka dni zaczynam prace na uczelni wyższej! Spelnilo się moje nauczycielskie marzenie Dlugie korytarze tam maja? Codziennie na mokro czy tylko raz w tygodniu? Oczywiscie zartuje I gratuluje jednoczesnie! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 @margherita_s yey super gratki! Dokladnie pisz o wrazeniach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 @andyopole doskwierała mi na forum Twoja Polska nieobecność, ale widzę, po tekstach, że polskie zaśnieżenie nie zaszkodziło poczuciu humoru W ramach zimy, znów robię krótki wypad na wygrzanie kości na pustyni Negev i może się uda jeszcze w obu koszernych morzach wytaplać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi