andyopole Napisano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 2 godziny temu, ilon napisał: Ja wczoraj wzielam psy na plac pod wieczor i zapomnialam rekawiczek. Po 5 minutach mialam tak zamarzniete rece, ze nie umialam ruszac, nie umialam sciagnac kurtki ani szelek z psow. Kilka minut trzymalam pod goraca woda i kurde uswiadomilam sobie, ze juz mam dosc. Niech juz chociaz marzec bedzie Or... move to Oregon. wg najnowszych prognoz w sobote +13 (Celsjusza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 2 godziny temu, ilon napisał: Ja wczoraj wzielam psy na plac pod wieczor i zapomnialam rekawiczek. Po 5 minutach mialam tak zamarzniete rece, ze nie umialam ruszac, nie umialam sciagnac kurtki ani szelek z psow. Kilka minut trzymalam pod goraca woda i kurde uswiadomilam sobie, ze juz mam dosc. Niech juz chociaz marzec bedzie Oj cos slabiutko z krazeniem Wczoraj z pieskiem tez na spacer poszlismy. Piesek lubi snieg, wiec mial radosc niebywala Normalnie to na yard wypuszczamy, ale jako ze tak pieknie i bialo, 30 minut sobie po okolicy polazil Do marca szcesliwie jeszcze daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 O matko, współczuje tym którym tak zima przypieprzyla! Śnieg to jedna z rzeczy za ktorymi w ogole nie tęsknie będąc w USA. U nas dzisiaj 15 stopni C a jutro ma byc 22 takze jak komuś zimno to zapraszam sie wygrzać na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 42 minuty temu, Patipitts napisał: O matko, współczuje tym którym tak zima przypieprzyla! Śnieg to jedna z rzeczy za ktorymi w ogole nie tęsknie będąc w USA. U nas dzisiaj 15 stopni C a jutro ma byc 22 takze jak komuś zimno to zapraszam sie wygrzać na weekend Wystarcza mi na te cztery miesiace lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 2 godziny temu, jkb napisał: Wystarcza mi na te cztery miesiace lata Nie do ciebie mowilam :p ty to akurat odmieniec jestes :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 3 minuty temu, Patipitts napisał: Nie do ciebie mowilam :p ty to akurat odmieniec jestes :p Dosc laskawa Pani w epitetach, mnie tam sie cisna inne wyrazy. Jak mozna lubic snieg? Mnie w zupelnosci wystarca widok sniegu na Mont Hood, ktory to szczyt widac prawie z kazdej strony Oregonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 21 godzin temu, andyopole napisał: Or... move to Oregon. wg najnowszych prognoz w sobote +13 (Celsjusza) Ahh, przeprowadzka tak daleko raczej nie wchodzi w gre 21 godzin temu, Patipitts napisał: O matko, współczuje tym którym tak zima przypieprzyla! Śnieg to jedna z rzeczy za ktorymi w ogole nie tęsknie będąc w USA. U nas dzisiaj 15 stopni C a jutro ma byc 22 takze jak komuś zimno to zapraszam sie wygrzać na weekend Oh, piekna wiosna! 17 godzin temu, andyopole napisał: Dosc laskawa Pani w epitetach, mnie tam sie cisna inne wyrazy. Jak mozna lubic snieg? Mnie w zupelnosci wystarca widok sniegu na Mont Hood, ktory to szczyt widac prawie z kazdej strony Oregonu. Ja w sumie lubie snieg, ale jak moge sobie siedziec w domu pod kocykiem i pic goraca herbatke i patrzec przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 A ja chcial powiedziec ze nadejszla wiekopomna chwila. Dzis mija 10 lat od kiedy wypisuje banialuki na tym forum. Oj popadl ja w kalabanie a czort karty rozdaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 21 godzin temu, andyopole napisał: A ja chcial powiedziec ze nadejszla wiekopomna chwila. Dzis mija 10 lat od kiedy wypisuje banialuki na tym forum. Oj popadl ja w kalabanie a czort karty rozdaje. 5907 postow / 3653 dni = 1,62 posta na dzien, dobra srednia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 No patrzajcie narody, jaki rachmistrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi