ilon Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Co tak dziwnie niektore posty nie pokazuja czasu ani daty? Tez tak macie czy tylko cos u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Tez, u mnie sie pokazuje " napisano " i tyle. Bez godziny, daty czy czego innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Mi tez tak pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 A u mnie wszystko widać. Nawet panienki z reklamy z dobrami doczesnymi na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Juz teraz jest OK, chyba z jakiegos konkretnego przedzialu czasowego tak pokazywalo dziwnie. Co tam forumowicze? Jak poszukiwania pracy, nowe prace, stare prace, poszukiwania czy kupna domow, malutkie dzieci? Poopowiadajcie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Godzinę temu, ilon napisał: Juz teraz jest OK, chyba z jakiegos konkretnego przedzialu czasowego tak pokazywalo dziwnie. Co tam forumowicze? Jak poszukiwania pracy, nowe prace, stare prace, poszukiwania czy kupna domow, malutkie dzieci? Poopowiadajcie cos A tak o sobie z pracą to u mnie tylko to sie zmieniło ze w zeszłym tyg miałam Interview w naszym courthouse na stanowisko administracyjne, mam czekać na wieści w przyszłym tyg ale czarno to widzę. W ten pn miałam phone screening i do konca tyg maja dzwonić w sprawie ewentualnego f2f. Z targów narazie nikt sie nie odzywa, babka mówiła ze mam czekać 2-3tyg a jutro dopiero mijają 2tyg takze czekam. Na nic nowego nie aplikuje za bardzo bo nie ma ofert. Takze tak to. z babcia moja z kolei lepiej, podobno maja w tym tyg juz podjąć decyzje o operacji bo w międzyczasie niestety dostała lekkiego udaru (prawdopodobnie stres i odstawienie lekow zrobiły swoje) i musieli ją ustabilizować ale juz jest podobno Ok, nawet z nia rozmawiałam z kamerką i obiecała sie trzymać do lipca takze mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 (edytowane) No to czekamy na Tlusty Czwartek. Jak tam dziewczyny, jestescie gotowe? Edytowane 28 Lutego 2019 przez kzielu Przesada lekka moim zdaniem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 @andyopole ja to forum w pracy otwieram... Jakby to moja kolezanka z office'a zobaczyla to bym wylecial do HR przez okno z 4 pietra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 15 minut temu, Xarthisius napisał: @andyopole ja to forum w pracy otwieram... Jakby to moja kolezanka z office'a zobaczyla to bym wylecial do HR przez okno z 4 pietra. Ja to samo, dobrze że akurat nikogo innego w biurze nie było. Żarty żartami, ale tamto zdjęcie było bardzo niesmaczne. I zupełnie nieśmieszne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Jak zwykle coś mnie ominęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi