Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, kzielu napisał:

W Indianie przed 2006 czesc counties uzywala DST a czesc nie.... Wiec nie do konca nawet stanowa.

Dokladnie. Sprawa stanowa/lokalna :)

Napisano
2 hours ago, kzielu said:

W Indianie przed 2006 czesc counties uzywala DST a czesc nie.... Wiec nie do konca nawet stanowa.

Tak samo w Arizonie - counties które podlegają władzom rezerwatu Navajo np dokonują zmiany czasu i używają DST, mimo, że cały stan tego nie dokonuje

Napisano

Tak postanowili w UE. Ostatnia zmiana czasu będzie w 2021 na wiosnę. Jeżeli jakiś kraj zechce pozostać w strefie czasu zimowego to jeszcze raz zmieni czas jesienią i koniec z tym cyrkiem.

• Upvote 1
Napisano

... że zostałam uświadomiona na grupie na fejsie, że spokojnie można latać turystycznie do USA na bilecie w jedną stronę. Cały czas myślałam, że trzeba mieć bilet w dwie strony. Codziennie człowiek się czegoś uczy :lol:

Napisano
Long time no see. Co tam kochani forumowicze? Melduje pierwsze zalogowanie na forum w nowej robocie :D 

Oh my :D to ja jakas dziwna jestem bo Juz od pierwszego dnia sobie smigam ;) nikt za bardzo sie nie przejmuje. Mam ciagle co robic ale I tak chwile znajde na lurkowanie :D co prawda narazie na telefonie bo czekam na swoj komputer ktory ma przyjsc lada dzien. Jestem ogolnie z pracy baaardzo zadowolona :) a jak tam u Ciebie?

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Upvote 1