jkb Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Godzinę temu, kzielu napisał: W Indianie przed 2006 czesc counties uzywala DST a czesc nie.... Wiec nie do konca nawet stanowa. Dokladnie. Sprawa stanowa/lokalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 2 hours ago, kzielu said: W Indianie przed 2006 czesc counties uzywala DST a czesc nie.... Wiec nie do konca nawet stanowa. Tak samo w Arizonie - counties które podlegają władzom rezerwatu Navajo np dokonują zmiany czasu i używają DST, mimo, że cały stan tego nie dokonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 5 godzin temu, pelasia napisał: Zazdroszcze! Mnie ta cala zmiana czasu denerwuje. Oj, teraz bedziemy miec ten sam czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 A czy przypadkiem PL tez w 2021, czy jakoś tak, przestaje zmieniac czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2019 Tak postanowili w UE. Ostatnia zmiana czasu będzie w 2021 na wiosnę. Jeżeli jakiś kraj zechce pozostać w strefie czasu zimowego to jeszcze raz zmieni czas jesienią i koniec z tym cyrkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Do Ameryki? Raczej na wakacje http://dziennik.com/featured/do-ameryki-raczej-na-wycieczke/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 ... że zostałam uświadomiona na grupie na fejsie, że spokojnie można latać turystycznie do USA na bilecie w jedną stronę. Cały czas myślałam, że trzeba mieć bilet w dwie strony. Codziennie człowiek się czegoś uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Long time no see. Co tam kochani forumowicze? Melduje pierwsze zalogowanie na forum w nowej robocie :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Long time no see. Co tam kochani forumowicze? Melduje pierwsze zalogowanie na forum w nowej robocie Oh my to ja jakas dziwna jestem bo Juz od pierwszego dnia sobie smigam nikt za bardzo sie nie przejmuje. Mam ciagle co robic ale I tak chwile znajde na lurkowanie co prawda narazie na telefonie bo czekam na swoj komputer ktory ma przyjsc lada dzien. Jestem ogolnie z pracy baaardzo zadowolona a jak tam u Ciebie?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 5 minut temu, Patipitts napisał: . Jestem ogolnie z pracy baaardzo zadowolona Super wiesci. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi