andyopole Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 A @Patipitts mogłaby do Brześcia pofrunac Aeroflotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 55 minut temu, andyopole napisał: A @Patipitts mogłaby do Brześcia pofrunac Aeroflotem. Z brzescia niecala godzina drogi do domu :p z wwy 3 do 5 w zaleznosci od pory dnia :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Apropos tego co wam kiedys pisalam o przekrecaniu wiecznie mojego imienia i problemach z tym zwiazanych z oficjalnego raportu policyjnego, nawet mi sie nie chcialo isc poprawiac ale tego to jeszcze nie bylo, coraz wieksza kreatywnosc! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Gdy wyczytuja moje nazwisko gdziekolwiek i czytajacy sie opluje wiem ze wołają wlasnie mnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Patipitts napisał: Apropos tego co wam kiedys pisalam o przekrecaniu wiecznie mojego imienia i problemach z tym zwiazanych z oficjalnego raportu policyjnego, nawet mi sie nie chcialo isc poprawiac ale tego to jeszcze nie bylo, coraz wieksza kreatywnosc! Sent from my iPhone using Tapatalk Kochana, nie zdajesz sobie sprawy co się dzieje z nazwiskiem mojego "partnera".. Fakt jest ono trochę "specyficzne" (spolszczone ale pochodzenia niemieckiego). Bledy sa wszedzie od zwykłej poczty, przez karty kredytowe, po oficjalne dokumenty ( np. akt urodzenia mojego syna! ) Mam nadzieje ze kiedys je w cholerę zmieni czy skróci bo dzieciaki beda mialy przerąbane cale zycie. I przy okazji gratuluje! Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez agatenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 W czwarek zabrałam się za przycinanie naszej morwy, bo już się zrobiło zapuszczone drzewo. Morwa wyrasta nam troszkę ponad dach naszego rancha. Co sięgnęłam z drabiny to obcięłam, zostało całkiem sporo sterczących badyli na czubku drzewa, ale nie mieliśmy sprzętu do tego, więc miałam dokończyć w weekend po uzupełnieniu narzędzi. W piątek wracamy do domu z pracy, a tu morwa ładnie przycięta. Sąsiad wziął i obciął i jeszcze nie chciał się przyznać, że to on. Nie mogłam tego tak zostawić, ciasto już w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) 27 minut temu, mola napisał: W czwarek zabrałam się za przycinanie naszej morwy, bo już się zrobiło zapuszczone drzewo. Morwa wyrasta nam troszkę ponad dach naszego rancha. Co sięgnęłam z drabiny to obcięłam, zostało całkiem sporo sterczących badyli na czubku drzewa, ale nie mieliśmy sprzętu do tego, więc miałam dokończyć w weekend po uzupełnieniu narzędzi. W piątek wracamy do domu z pracy, a tu morwa ładnie przycięta. Sąsiad wziął i obciął i jeszcze nie chciał się przyznać, że to on. Nie mogłam tego tak zostawić, ciasto już w piekarniku Morda powinna teraz owocowac, są jagodki? *) qrczę, morwa nie morda. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 4 minuty temu, andyopole napisał: Morda powinna teraz owocowac, są jagodki? *) qrczę, morwa nie morda. Były jakoś w czerwcu. Ale dla mnie morwa smakuje jak niedojrzałe czereśnie, może jakaś nalewkę da się z tego? Ale to już na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 28 minut temu, mola napisał: Były jakoś w czerwcu. Ale dla mnie morwa smakuje jak niedojrzałe czereśnie, może jakaś nalewkę da się z tego? Ale to już na przyszły rok Rzeczywiście, ta której smak znam jest mdła w smaku. Jagodki były białe czy czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Godzinę temu, andyopole napisał: Rzeczywiście, ta której smak znam jest mdła w smaku. Jagodki były białe czy czarne? Czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi